maanantai 3. huhtikuuta 2023

Uutuuksia

Pitkästä aikaa ehdin kertomaan muutamista ihanista uutuuksista, joita on saapunut Oriflamelle.  Yritän saada tälle postaukselle jatkoa ihan lähiaikoina, on meinaan tulossa ja on jo tullut paljon muutakin kivaa. Tässä nyt muutamat tärpit.



THEONE 5-in-1 Wonder Lash Ultra -ripsiväri*

Harja on minusta todella kiinnostava, toiselta puolelta täysin sileä ja toisella puolella harjakset. En ole päässyt testaamaan, mutta voin hyvin kuvitella tuon käytännössä ja värin saa varmasti hyvin aivan ripsien tyveen.

Lupaa: Hypermustat ripset, äärimmäisen erotellut. Huipputekninen ja monitehoinen ripsiväri hoitaa, pidentää, erottelee, kaareuttaa ja kohottaa ripsiä näkyvästi. Innovatiivinen Ultra HD -teknologia ja silikoniharja kohottaa jokaisen yksittäisen ripsen tyvestä lähtien. Digitaalinen pigmenttisekoitus varmistaa, että ripset näyttävät intensiivisen mustilta näytöllä ja tosielämässä.

Normaalihinta 18e, tarjoushinta juuri nyt 12,90e



Käsisaippua*, suihkugeeli* ja palasaippua*, joissa kurkun ja vihreän teen luomu-uutteita. Pohdin ensalkuun, että voiko tällaiset tuotteet tuoksua edes hyviltä, koska itsellä on hieman nihkeä suhde kurkun tuoksuun. MUTTA kuvaston sivun tuoksupinnassa ainakin huumaava tuoksu.

Vihreän teen luomu-uute

Vihreä tee on kuuluisa monista ravitsemuksellisista hyödyistään. Se sisältää runsaasti tehokkaita antioksidantteja ja ravintoaineita.

Kurkun luomu-uute

Kurkun suuri vesipitoisuus auttaa kosteuttamaan ihoa. Kurkku myös sisältää mineraaleja, aminohappoja ja rasvahappoja, jotka auttavat virkistämään ja puhdistamaan ihoa.

Käsisaippuan normaalihinta 10e, tarjoushinta juuri nyt 6,90e

Suihkugeelin normaalihinta 9e, tarjoushinta juuri nyt 5,90e

Palasaippuan normaalihinta 4,50e, tarjoushinta juuri nyt 3,50e



Love Nature Calming Organic Goji Berry & Oat -misellivesi*

Tämä tuli minulle demotuotteena ja vaikka tuote on erityisesti kuivalle iholle tarkoitettu niin tulen ehdottomasti käyttämään tämän itse sekaihollani. Misellivesi sisältää luomukaura- ja gojimarjauutetta. Poistaa meikit ja lian kasvoilta ihoa kuivattamatta. Sopii myös silmämeikin poistoon. Tuoksuna eksoottinen itämaishedelmäinen tuoksu.

Normaalihinta 11,50e



Uusia dödöjä

ActivelleEven Tone -antiperspiranttisuihke* sekä -roll-on*.

Itselleni tilasin tuon suihkeen ja olen tykännyt. Tuoksu on tässä minusta erityisen hyvä ja pitää ikävät hajut hyvin poissa. Molemmat tuotteet lupaavat pitää kainalot kuivina ja hienhajuttomina jopa 48 tuntia. Lisäksi auttaa tasoittamaan kainaloiden ihonväriä. Innovatiivinen liikeaktivoitu ActiBoost-tekniikka vapauttaa kukkaistuoksua silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Suihkeen normaalihinta 8,50e, tarjoushinta juuri nyt 5,90e

Roll-on normaalihinta 6e, tarjoushinta juuri nyt 4,50e


- Minna

2 kommenttia:

  1. Kivoja uusia tuotteita. Tuo ripsari ja sen erikoinen harja kävivät kiinnostamaan.
    Mukavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Kiinnostavia tuotteita! Kiva, että esittelit näitä:) Tuo vihreä tee & kurkku kuulostaa hyvältä tuoksulta kesään. Varmaankin sellainen raikas. Itse olen vasta alle vuoden ajan tilannut ja seurannut Oriflamen tuotteita, mutta tykännyt niistä kovasti<3

    VastaaPoista

Uusi vartalonhoitolinja

The body edition on Oriflamen uusi vartalonhoitolinja, jonka teho on tietenkin todistettu kliinisesti.  Tuotesarja on suunniteltu vähentämää...