maanantai 17. huhtikuuta 2023

Uusi vartalonhoitolinja


The body edition on Oriflamen uusi vartalonhoitolinja, jonka teho on tietenkin todistettu kliinisesti. Tuotesarja on suunniteltu vähentämään selluliittiä ja tasoittamaan epätasaista ihoa. Itse olen päässyt näistä kolmesta uutuudesta testaamaan kuorinta-aineen ja kovasti kiinnostaisi laittaa koko sarja testiin. Eli kuorinnan lisäksi myös täsmätuotteet appelsiini-iholle sekä veltostuneelle iholle. Kuvat Oriflamen sivuilta ja *linkit vievät omaan verkkokauppaani.
Aloitetaan tästä kuorinta-aineesta, jota ennätin jo testaamaankin. Tuote tuli minulle ilmaisena demona. Ihohan täytyy ensin kuoria kuivista kuolleista ihosoluista, jotta seuraavien iholle levitettävien tuotteiden vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään kunnolla. Tämä Smoothing -vartalon kuorinta-aine auttaa aktivoimaan ihon uusiutumista, elvyttää ja jättää ihon sileäksi ja joustavaksi. Sisältää luonnon kuorivia rakeita, hohkakiveä ja mantelinkuorta yhdistettynä glykolihappoon (AHA) tehokkaan kuorinnan aikaansaamiseksi.
Glykolihappo, alfahydroksihappo, auttaa tehostamaan ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Se poistaa tehokkaasti kuivat, kuolleet ihosolut ihon pinnalta ja nopeuttaa uusien ihosolujen muodostumista. Heleyttää ja tasoittaa ihonväriä.
Tässä on Raikas kukkaistuoksu.
Tykkäsin tästä, jätti ihon ihanan sileäksi, rakeita oli tiheään. Hieman ohuempi koostumus, kuin lempparikuorinnallani Swedish Spalla. Testasin näitä rinnakkain, niin että kuorin toisella toisen reiden ja toisella toisen. Tätä uutuutta on selkeästi helpompi työstää iholla, johtuen juurikin tuosta koostumuksesta. Swedish Span kuorinta kosteuttaa myös ihoa hyvin, mutta ei tämä Smoothing mitenkään erityisen kuivaksi ihoa jättänyt. Tosi hyvä kuorinta ja taitaa tulla lempparini rinnalle!

Tuotteen normaalihinta 17e ja nyt juuri julkaistuna tarjoushinta 12,90e
Tämä on nyt sille appelsiini-iholle, selluliittia silottava geeli. Tuotteen sisältämä niasiiniamidi kiinteyttää ja silottaa ihoa. Kevyt, tahmaamaton koostumus imeytyy nopeasti.
Niasiiniamidi on B3-vitamiinin muoto, joka auttaa parantamaan ihon laatua tasoittamalla ja kiinteyttämällä ihoa. Se auttaa myös parantamaan ihon kimmoisuutta ja rakennetta ja voi lisätä kosteuden säilymistä, mikä kaikki auttaa parantamaan selluliitin ulkonäköä.
Lisäksi tuote sisältää Haarukkalevää. Haarukkalevä on hydroskooppinen, joka tarkoittaa että se kykenee sitomaan kostetta ja säilyttämään sen ihossa. 
Tässäkin raikas kukkaisutuoksu.

Tuotekuvauksessa teksti: todistettu silottavan selluliittia jopa 28 päivässä. Muistuttelen tällä siitä että mikään tuotehan ei pysty ihmeisiin, jos se seisoo kaapissa tai sitä käyttää silloin tällöin kun sattuu muistamaan. Selluliittigeeliä suositellaan käyttämään jopa kahdesti päivässä, jotta tulos olisi nopein ja paras mahdollinen. Voisin kuitenkin kuvitella että kerran päivässä käytettynä toimii myös, jos siihen sitoutuu. Mutta kerta viikkoon tuskin toimii :D

Tuotteen normaalihinta 26e ja nyt julkaistuna tarjoushinta 12,90e
Tämä tuote kiinnostaisi itseäni hieman enempi kuin tuo selluliittigeeli, koska painoni on tullut pikkasen alaspäin, mutta iho ei ole ihan pysynyt siinä mukana eli tarvitsisi kiinteytystä ja napakkuutta. Ja tämän tulen tosiaan itselleni tilaamaankin ja yritän sitoutua käyttämään ihan joka päivä.
Kyseessä siis hyaluronihappoa sisältävä, vartalon ihoa kiinteyttävä geeli. Geelin on kliinisesti todistettu kiinteyttävän ihoa. Kohentaa ihon rakennetta ja joustavuutta sekä silottaa ihoa. Imeytyy nopeasti ja jättää raikkaan tunteen iholle. Tässä on käytetty sitä pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka imeytyy paremmin kuin tavallinen hyaluronihappo.

Tuotteen normaalihinta 26e ja nyt julkaistuna tarjoushinta 12,90e


Toivon, että ennätän jossain kohtaa kertomaan tuon geelivoiteen toimivuudesta. Ennen ja jälkeen kuvia tuskin näette :'D mutta yritän todella sitoutua tuotteen käyttöön niin osaisin sen toimivuudesta sitten kertoakin.

Onko sinulla tarvetta tällaisille vartalotuotteille? Näistä on nyt kiva tarjous menossa vielä 25.4. asti: osta mitkä tahansa 2 ja saat kolmannen ilmaiseksi. Eli siis voit ostaa vaikka 3 selluliittigeeliä tai yhden jokaista ja maksat kahdesta, kolmas on ilmainen.

-Minna

2 kommenttia:

  1. Kuorinta kuulostaa kivalta! Mä oon juuri sellainen henkilö, joka jaksaa/muistaa rasvata vartalonsa kerran viikossa, joten toi 2 x päivässä olisi mulle sula mahdottomuus :D Tai no, raskaana ollessa tuli kyllä rasvailtua välillä parikin kertaa päivässä, kun ihoa kiristi niin paljon. Sen jälkeen oonkin sitten käyttänyt vartalovoiteita ihan hävyttömän vähän.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, ei ihan ole minunkaan homma rasvailla edes kerran päivässä, vaikka hyvää tekisikin min kuivalle vartalon iholle. En yksinkertaisesti muista ja jos muistan, niin näen sen välillä niin työläänä etten jaksa. Voisihan tietysti ajatella niin että tänään rasvaan käsivarret ja huomenna jalat :D Aina välillä olen tässä parempi, mutta menee kausittain. Tuo geelivoide menee kyllä testiin ja yritän TODELLA käyttää joka päivä sellaisena kuurina. Laitan sen johonkin hyvään paikkaan mistä se on pakko ottaa käteen ennen nukkumaanmenoa :)

      Poista

Uusi vartalonhoitolinja

The body edition on Oriflamen uusi vartalonhoitolinja, jonka teho on tietenkin todistettu kliinisesti.  Tuotesarja on suunniteltu vähentämää...