maanantai 2. tammikuuta 2023

Vuodenvaihteen uutuustuotteita

Hyvää uutta vuotta! Niin se vuosi vaihtui ja hektinen vuosi on takana, mutta luulen että se hektisyys vaan jatkuu ja jatkuu... Yritetään silti pitää kiinni rakkaista harrastuksista!

*Postauksen linkit vievät minun omaan Oriflame-verkkokauppaani



Lokakuussa tein postauksen silloisen Oriflamen jakson uutuustuotteista ja oli tarkoitus tehdä niitä jatkossakin joka jakso kolmen viikon välein, mutta tuli tuo joulunaika ja uutuuksia tipahteli hieman vähemmän, eikä varsinaisia demoja oikein ollut meille Brand Partnereille. Vaikkakin joulun sesonkituotteita oli, niin en koskaan ehtinyt tehdä postausta siitäkään laajasta valikoimasta. Mutta nyt jaksolle 1 on tullut useampikin uutuustuote ja otin tähän julkaisuun mukaan pari uutuutta tuolta joulun altakin. (Olen pahoillani kuvien laadusta.)



Tiesitkö, että Oriflamella on hammastahnojakin? Jep, nekin saan tilattua samasta paikasta. Nyt on tullut uutuustahna ja fluoriton sellainen.

OptifreshNatural Oils -hammastahna*

Fluoriton koostumus sisältää sekoituksen luonnollisia yrttiöljyjä, jotka raikastavat hengitystä ja ylläpitävät suuhygieniaa. Protect Shield -teknikkka (selostus tästä löytyy tuotesivun ainesosa-kohdasta) auttaa suojaamaan koko suuta, puhdistamaan ja suojaamaan hampaita, kieltä, poskia ja ikeniä.

Minulla ei oikein ole tähän mitään järkevää mielipidettä, sillä en tiedä miten nämä fluorittomat toimii. Ilmeisesti toiset karttaa fluoria, koska siinä on joitain terveyshaittoja. Itse taidan kuitenkin jatkaa fluorillisten käyttöä. Fluori on kuitenkin tutkitusti hampaille hyväksi ja pelkään kuinka kävisi, jos tahnassani ei sitä olisi.

Normaalihinta 6e, juuri nyt tarjoushinta 3,50e



THEONE Tattoo Effect -kulmatussi*

Tarkkaan piirretyt ja luonnollisen näköiset kulmat, joissa väri kestää jopa 48 tuntia. 4-osainen ohut kärki luo luonnollisen moniulotteisen ilmeen. Tahraamaton ja vedenkestävä. Kolme sävyä: Warm Brown, Ash Brown, Dark Brown. Näyttää ainakin minusta oikein näppärältä ja vaalein sävy voisi sopia itselleni.

Normaalihinta 19e, juuri nyt tarjoushinta 12,90e



THEONE Lip Spa -huuliöljy*

Makadamiaöljyä sisältävä kosteuttava huuliöljy ravitsee huulia ja antaa samalla huulille mehukasta kiiltoa ilman tahmaista tunnetta. Kevyt öljypohjainen koostumus antaa kevyen, läpikuultavan sävyn. Väri mukautuu yksilöllisesti huuliesi kemiaan kemiaan ja tuo ruusuista hehkua huulille. Kolme sävyä: nude, red ja plum. Rajoitetun erän tuote!

Normaalihinta 17e, juuri nyt tarjoushinta 9,90e



EleoOil Infused -hiusnaamio*

Rakastan Eleon tuotteita, joten tämä kiinnostaa näistä uutuuksista erityisesti. Täyteläinen ja kermainen koostumus kuulostaa juuri siltä mitä voisin Eleon naamiosta kuvitella. Naamio sisältää Eleo Golden Elixiriä, joka on yhdistelmä kuutta kasviöljyä ja aivan pakko luetella ne tähän: 

Arganöljy sisältää runsaasti omega-6 -rasvahappoja ja E-vitamiinia. Palauttaa kosteuden, ravitsee. Arganöljyllä on myös pehmentäviä ominaisuuksia ja se parantaa hiusten rakennetta.

Jojobaöljy kosteuttaa ja pehmittää

Makadamiaöljy sisältää rasvahappoja, jotka kosteuttavat ja ravitsevat hiuksia. Ne auttavat sulkemaan hiussuomuja.

Ruusuöljy silottaa hiuksen pintaa ja ravitsee hiusta. Hiuksista tulee helposti käsiteltävät ja pehmeän tuntuiset.

Takiaisöljy säätelee talin eritystä ja ylläpitää hiuspohjan kuntoa.

Tamanuöljy on tamanu-puun siemenistä saatu uute. Sitä on käytetty lääkinnällisesti vuosisatojen ajan Aasiassa. Sen tiedetään olevan rauhoittava, antimikrobinen ja uudistava.

Hierotaan kosteisiin hiuksiin, annetaan vaikuttaa 5 min ja huuhdellaan.

Normaalihinta 21e, juuri nyt tarjoushinta 14,90e



3 ihanaa vartalovoidetta isoissa pulloissa

Itse pääsin testaamaan tuota kookosta ja hämmennyin miten se imeytyi superhyvin käsiin. Kookos ei ole minun lempparituoksuja, mutta tämä ei ollu ihan järisyttävän paha ja ainakin tuoksu hälveni hyvin, eikä jäänyt leijumaan. Jos minul ei olis voidevarastoja niin hurjasti, niin tuo kaura-aprikoosi olisi näistä pakko saada. Nämä kaikki lupaavat kosteuttaa jopa 24 tunnin ajan sekä imeytyä nopeasti, minkä tuosta kookoksesta jo huomasinkin. Pakkauksissa on 50-prosenttisesti kierrätettyä muovia.

Love Nature Caring Organic Oat & Apricot -vartaloemulsio*

Sopii koko perheen käyttöön, myös yli 3-vuotiaille sekä kuivalle ja herkälle iholle. Jättää iholle pehmeän kauran ja hedelmäisen aprikoosin tuoksun. Sisältää 98 % luonnon ainesosia.

500ml, normaalihinta 19e, nyt tarjoushinta 11,90e


Love Nature Nourishing Organic Cacao Butter & Coconut Oil -vartaloemulsio*

Ravitseva kokovartaloemulsio sisältää luomukaakaovoita ja -kookosöljyä. Ihanan herkullinen tuoksu. 94 % luonnon ainesosia.

750ml, normaalihinta 25e, nyt tarjoushinta 14,90e


Love Nature Energising Organic Mint & Raspberry -vartaloemulsio*

Ihoa energisoiva ja kosteuttava vartaloemulsio sisältää luomuminttu- ja vadelmauutteita. Kevyt koostumus. Sisältää 98 % luonnollisia ainesosia.

500ml, normaalihinta 19e, nyt tarjoushinta 11,90e



Tuli myös liuta oheistuotteita ja tässä muutamat niistä

Hay-kännykkälaukku*, tässä oli hauska tarjous, kun ostaa jotain muuta jakson 1 esitteestä* 25 eurolla, niin tämän kännykkälaukun hinta on 24,90e (norm 50€). Miä niin huolisin tän, saatan joutuu tilaamaan :D

ArcticRitual -leukalinjan hierontalaite* rentouttaa ja kiinteyttää, 11,90e

ArcticRitual -hiusklipsit* 6,90e

ArcticRitual -hiusturbaani* 9,90e


Joitain muitakin uusia tuotteita kyllä löytyy, mutta kasasin tähän nyt nämä mitkä itselleni on jäänyt päällimmäisinä mieleen. Yritän jatkossa saada tosiaan tehtyä uutuustuotteista julkaisuja, sillä minusta ne ovat aina kiinnostavia, kiinnostaakohan ketää muuta.? :D Kaikki ihanuudet voi toki aina selata kuvastosta*.


Minua tosiaan eniten innosti hiusnaamio ja kännykkälaukku. Olen nyt ostokiellossa, mutta näähän nyt on ihan tarpeellisia, eikös vaan? Kiinnostuitko sinä erityisesti jostain tuotteesta?


- Minna

4 kommenttia:

  1. Tuosta leukalinjan hierontalaitteesta tulee mieleen joku ostostv:n mainos :'D KIva että Oriflame yrittää vähän trendata ja pysyä mukana markkinoilla, olihan tässä monta pirteän näköistä tuotetta. Itse pidän huuliöljyistä ja ne tästä nousi kiinnostavimmaksi tuotteeksi itselleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huuliöljy alkoi itseänikin nyt vähän enempi kiinnostamaan, kun tajusin että siinä on tosiaan hoitavuus ja kiilto samassa paketissa, eikä tämä ole kuulemma yhtään tahmainen, kuten huulikiillot yleensä :D

      Poista
  2. Tuo kasvojen rullauslaite kiinnostaa sekä huuliöljy, niitähän ei voi koskaan olla liikaa.
    Ihanaa alkanutta vuotta sinulle Minna <3

    VastaaPoista

Uusi vartalonhoitolinja

The body edition on Oriflamen uusi vartalonhoitolinja, jonka teho on tietenkin todistettu kliinisesti.  Tuotesarja on suunniteltu vähentämää...