torstai 26. tammikuuta 2023

Tammikuun tilaukset, paljonko tuotteistani maksoin vai maksoinko mitään?


Olen nyt tammikuussa tehnyt 2 tilausta Oriflamelta ja ajattelin hieman avata ensinnäkin mitä kaikkea ihanaa tilaukset toivat tullessaan minulle itselleni sekä parille asiakkaalle, mutta myös rahapuolta ja sitä kuinka paljon tuotteistani maksoin ja itseasiassa maksoinko loppujen lopuksi yhtään mitään omistani vai tienasinko ehkä vähän ylimääräistäkin. Nämä eivät ole mitään salaista tietoa, joista supistaan vain Oriflamelaisten kesken :D



Aloitetaan tuotteista jotka olivat minulle täysin ilmaisia. Eli sain Oriflamelta syntymäpäivälahjan, jakson etutuotteen/demotuotteen sekä näytteen uudesta hajuvedestä.

Syntymäpäivälahjan sai valita viidestä tuotteesta ja valitsin hajuveden Giordani Gold Woman Eau de Parfumin*. Minun on pakko myöntää etten lähtökohtaisesti olisi ostanut tätä tuotetta itse, mutta ajattelin ettei tuoksuja ole koskaan liikaa ja annetaan tälle mahdollisuus, kun ilmaiseksi saa. Kuvastojen tuoksupinnat eivät olleet antaneet oikeutta tälle tuoksulle. Ekan kerran, kun suihkautin niin olin ihan että häh? Aivan ihana! Mieheltäkin sain kommentin: on mulla huonompiakin ollu :D Hajuveden tuoksuperhe: Puinen, Valkoiset kukat. Tärkein tuoksunuotti on appelsiininkukka. Tuoksun kuvaushan on taas ilmiömäinen: Raikkaan mandariinin ja ajattoman appelsiininkukan tuoksunuotit kietoutuvat kauniin naisellisen valkoisen kukkakimpun ympärille. Patsulin viipyilevä lämpö tuo tuoksuun syvyyttä.

Hintaa tuotteella on normaalisti 50e, ja juuri tällä hetkellä tarjoushinta peräti 25,90e.


Jakson demotuotteen sain ilmaiseksi, kun bonuspisteitä oli tarpeeksi kasassa, eli Essense&Co. Lemon & Verbena -nestemäisen käsisaippuan täyttöpakkaus. Ihan loistava uutuus, täyttöpakkaukset on aina hyviä! Minulta on juuri loppumassa tämä tuote keittiöstä, joten tämä saapui juuri sopivasti. Tässä on ihana sitruunan tuoksu. Tuote tulee siis myyntii ensi jaksolla helmikuun alusta.


Sitten tuli vielä tuoksunäyte ensi jakson uutuustuoksusta, joka kuuluu Love Potion -tuoteperheeseen. Nopealla nuuhkaisulla vaikutti aika ihanalta. Itseasiassa hyvin erilainen kuin tuo synttärituoksu. Avataan tätä lisää kenties jakson 3 uutuustuotteissa.



No sitten tuotteet, jotka tulivat myös itselleni ja joista maksoin. Tai ainakin alun perin maksoin.

Hay-kännykkälaukku*

Pikkunen laukku vetoketjulla. Kuitenkin on kivasti tilaa kännykälle ja avaimille, mahtunee myös huulirasvaa tms. Tämä oli pakko saada, minulla on käyttöä tällaiselle näppärän kokoiselle pussukalle.

Normaalihinta 50e, tarjous viime jaksolla 24,90, kun ostaa jotain muuta 25 eurolla. Minun Brand Partner -hinta oli 19,92e


TenderCare Natural -hoitovoide*

Minulla on tätä uudistettua Tenderiä jo yksi purkki melkein käytetty, joten otin suoraan pari uutta hyvästä tarjouksesta. Tätä kuitenkin kuluu jatkuvasti esim. lasten poskiin tai muihin ihon pikkukohtiin. Tuoksuton on paras lapsille.

Normaalihinta 10e, muistelen et tää oli joulukalenteritarjouksissa 4,90 ja venytin vaan tilausta tammikuulle jakson loppuun. Minun Brand Partner -hinta 3,92 ja siis kaksi kappaletta tilasin.


GiordaniGold Volumising Fortemente -ripsiväri*

Tämä oli viime jakson toimituskulutuote. Eli jos tilaukseen on tulossa toimituskulut niin voi valita tilalle toimituskulutuotteen. Jos min toimituskulut on 6,90e, niin mielelläni laitan kolme euroa siihen lisää ja otan toimituskulutuotteen hintaan 9,90e, niin saan koko summalle vastinetta. En ole vielä varma käytänkö tämän itse vai lähteekö eteenpäin. En ole tätä testannut, mutta uskon että on taattua GG-laatua.

Tuotteen normaalihinta 23e


THEONE -huulipunasivellin*

Huulipunasivellintä en vielä omistanutkaan ja ajattelin jos tällä saisi tarkemmin levitettyä punat.

Normaalihinta 8e, Tarjoushinta juuri nyt 4,50e ja minun hinta 3,60e


THEONE Lip Spa -huuliöljy*

Viime jakson uutuustuote. Hoitaa ja tuo kivaa sävyä myös. Otin tummimman sävyn Plum. Normaalisti olisin valinnut ”vaan” sen Nuden, mutta nyt halusin jotain uudenlaista kivaa :D ja tosi kiva sävy onkin! Eikä tarvi edes olla muuta meikkiä, niin tätä voi hyvin käyttää, huulet ei pomppaa liikaa esiin. Tuntuu tosi hyvältä huulilla. Hoito, kiilto ja sävy samassa tuotteessa, eikä tahmaa.

Normaalihinta 17e, tarjoushinta viime ja tällä jaksolla 9,90e, minun Brand Partner -hinta 7,92e


HairXAdvanced Care Volume Lifting Fullness -sampoo*

Tilasin testiin tuuheuttavan sampoon ja koska oli niin edullinen niin otin suoraan pari kappaletta.

Tämä oli (muistaakseni) joulukalenteritarjouksissa 4,90e, minun hinta 3,92e.




Tuotteet, jotka tilasin asiakkaille.

TenderCare -hoitovoide (granaattiomenan siemenöljy)*

Tämä oli joulukalenteritarjouksessa 4,90e, minä maksoin 3,92e, eli tienaan tästä 98 senttiä.


WellnessPack naisille*

Sisältää 21 annospussia, joissa jokaisessa valmiina monivitamiini, 2 omega3-kapselia ja astaksantiinikapseli. Tämä menee asiakkaalle. Itselleni en vielä näitä tilaile, kun imetän ja astaksantiinikapselista en ole varma sopiiko imetyksen kanssa yhteen, enkä ole varma vielä meidän vuosikkaan kanssa kauan imetystaipaleemme kestää. Mutta loistava paketti, jossa kaikki tarvittava jokaiselle päivälle.

Wellness-tuotteissa on nyt tarjous: Kun tilaat toimituspalveluna, niin saat joka kolmannen ilmaiseksi. Toimituspalvelun voi irtisanoa milloin vain. Tällä kertaa minä tein tilauksen asiakkaan puolesta ja tuote tuli ensin minulle. Packin hinta asiakkaalle 42,90, josta minä maksoin 34,32e, eli tienaan tästä 8,58e


NovAgeTime Restore -ihonhoitosetti*

NovAge on Oriflamen laadukkain ja tutkituin ihonhoitolinja. Tämä setti on suunniteltu yli 50-vuotiaalle ikääntyneelle iholle. Setin tuotteet tuovat iholle intensiivisesti ravitsevaa kosteutusta, auttaa tehostamaan kollageenipitoisuutta ja suojaa ihon solunulkoista matriisia. Iho tuntuu kiinteämmältä ja joustavammalta, kasvonpiirteet ovat tarkkarajaisemmat ja ihossa on vähemmän syviä ryppyjä ja pigmenttiläiskiä. Settiin kuuluvat puhdistusgeeli, silmänympärys- & huultenympärysvoide, seerumi, päivävoide SK 15 ja yövoide.

Tuotesetin hinta on 172e. Minä otin tämän ilmaiseksi bonuskaupasta keräämilläni bonuspisteillä eli saan myymällä tästä koko summan itselleni. Kyllä vaan, 172 euroa!


No tehdäänpä vähän laskutoimituksia

Minulle itselleni jäävät tuotteet maksoivat yhteensä 57,02e (Asiakkaille nämä olisi maksaneet yhteensä 68,8e, joten Brand Partnerina näissä säästi 11,78e), tosin ripsiväristä (9,90e) en ole vielä varma jääkö se itselle vai myynkö pois.  Asiakkaille menevistä tuotteista saan itselleni 181,56e. Jos tästä tehdään vähennyslasku niin itseasiassa en maksanut omista tuotteistani mitään vaan jäin voitolle 124,54e. Ja tuo summa tulee kattamaan eläinlääkärikulut muutamaa kymppiä luukuunottamatta. Olen tästä asiasta aivan superkiitollinen!!


Löytyikö tästä sinulle kiinnostavia tuotteita? Tai oletko miettinyt tienaako Oriflamessa yhtään mitään?


- Minna

PS. Olisitko kiinnostunut lisätienestistä tai jopa ihan työstä Oriflamen parissa? Laita minulle viestiä, kysy lisää. WhatsApp, puh 0407518701, Facebook Kauneuden helmet

*Postauksen linkit vievät minun omaan Oriflame-verkkokauppaani

10 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat, tuotteet näyttävät hyviltä. Tuo tuoksu kuullostaa hyvältä, vähän syvältä tai voimakkaammalta, eikä liian tyttömäinen :) Joskus yllättävät tuoksut voi olla hyviä, joskus ostin Prismasta aina Katy Perryn hajuveden itselleni useita kertoja käyttöön - oli kestosuosikki. Ostin ainakin 3 pulloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksusta aika osuva kuvaus "ei liian tyttömäinen". Hajuvedet on kivoja, kun vaan muistaisi käyttää :D

      Poista
  2. Ihania tuotteita ja tuo kännykkälaukku on värinsä ja muotonsa puolesta aivan täydellinen.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Minna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tykkään laukusta kovasti. Kiitos, hyvää viikonloppua sinullekin Outi :)

      Poista
  3. Ihanan kuuloinen tuoksu ja kivoja tuotteita muutenkin :) huuliöljyjä tarjottiin testiin, joku luumunsävy vois olla just kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huuliöljy on kyllä kiva. Ensin olin vähän nääh en minä tarvi, mutta kuitenkin tilasin ja onkin hyvin hoitava ja sävy on kanssa kiva lisä. :)

      Poista
  4. Ei ollenkaan hullumpaa, että jäit noin paljon vielä voitolle! Tollanen summa kun tuntuu jo aika hyvinkin :) Toi synttärilahjana tullut tuoksu kuulostaa tosi hyvältä, appelsiini toimii aina niin kosmetiikassa kuin tuoksuissakin<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo summa on kyllä oikein mukava. Aina voi jossitella, että oliko pakko hankkia itselle nuo mitä hankin, senkin rahan olisi voinut käyttää fiksummin. Mut oli pakko! Ihan perusvoidetta ja shampoota tarvii aina ja bonuspisteet karttuu kun keskittää ostokset :D

      Poista
  5. Oriflamella on musta nykyään tosi paljon kivoja ja hintaansa nähden laadukkaita tuoksuja. Mun suosikkeja ovat Volare EdP, missä on kaunein tuoksupakkaus ever ja Giordani Gold Essenza Blossom.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Volare on ihan mielettömän kaunis! Min mies on aina käyttäny kans tuoksuja ja se oli ihan hämillään miten edullisia ja hyviä tuoksuja Oriflamelta saa :)

      Poista

Uusi vartalonhoitolinja

The body edition on Oriflamen uusi vartalonhoitolinja, jonka teho on tietenkin todistettu kliinisesti.  Tuotesarja on suunniteltu vähentämää...