maanantai 9. tammikuuta 2023

Joulukuussa loppuneet tuotteet

 *Julkaisun linkit vievät minun omaan Oriflame-verkkokauppaani


Marraskuun loppuneista en vastaavaa postausta tehnytkään, koska loppui vain yksi tuote, joten yhdistin sen nyt näihin joulukuussa loppuneisiin. Tuli näitä 10 kappaletta, mutta meikkituotteita ei edelleenkään yhtään, kun ei ehdi meikkailemaan hirveästi. Katsotaan mitä loppuneiden kasasta löytyy.




NovAge-kasvojen puhdistusöljy*

Samanlainen puteli tyhjeni myös lokakuussa, mutta en sentään näin nopeasti saanut uutta täyttä tyhjennettyä vaan tämä oli kylppärin puolelta, kun taas tuo lokakuinen oli vessan puolella. Huikeen hyvä puhdistaja talille, lialle, vedenkestävälle meikille, kaikelle..

Normaalihinta 32e, viimeksi tilasin blackfridaysta pari pulloa varastoon puoleen hintaan.


DiamondCellular Micellar Solution -misellivesi*

Tämä misellivesi tyhjeni jo marraskuussa, josta kerroin aiemmin myös postauksessa: Käytössäni olevat kasvojenpuhdistustuotteetTämä on sellainen 3-yhdessä-tuote: puhdistusemulsio, kasvovesi ja meikinpoistoaine. Tosi hyvä ja poistaa myös vedenkestävän meikin.

Normaalihinta 30e


Pure Skin Pore Clearing Peel-off -kalvonaamio*

Minulta löytyi tämä vanha versio tästä tuotteesta omista kätköistä ja käytin loppuun. Tuote ja tuubihan ovat uudistuneet. Kalvonaamio avaa tukkeutuneita huokosia, vähentää mustapäitä ja pienentää ihohuokosia. Salisyylihappo, hiilijauhe ja ananasuute poistavat epäpuhtauksia, likaa ja talia. Tämä jättää ihon mukavan pehmeäksi ja puhtaan tuntuiseksi. Kalvo irtoaa ihosta helposti, ei tarvi repiä, mutta jämähtää iholle kuitenkin niin että tekee tehtävänsä. Tykkään tästä naamiosta ihan superpaljon.

Normaalihinta 14e, juuri nyt tarjouksessa 7,90e (10.1. saakka)


Love Nature Hydrate & Soothe -arkkinaamio*

Virkistävä arkkinaamio sisältää luomupersikkauutetta. Naamio kosteuttaa, rauhoittaa ja ravitsee sameaa, kuivaa ihoa. Tykkäsin!

Normaalihinta 5,50e



Optifresh Pro White -hammastahna*

Tiesitkö, että Oriflamelta löytyy myös hammastahnat? Se on minusta niin kätevää kun saa kaikki samasta paikasta :D Nää on hyviä tahnoja ja hyvänmakuisia. Käytän vähän vuorotellen kolmea eri tahnaa. Tämän hammastahnan valkaisevasta vaikutuksesta en niin tiedä, mutta muuten oikein käypä. En ole itseasiassa koskaan törmännyt valkaisevaan tahnaan jonka käytössä huomaisi oikeasti eron hampaiden väriin, jos sulla on tiedossa sellainen tahna nii kerropa minullekin!

Normaalihinta 6e, juuri nyt tarjouksessa 3,50e (10.1. saakka)


ActivelleComfort Roll-on -antiperspirantti*

Tämä oli hyvä dödö, pitää käyttää muita pois ja tilaan varmasti tätä lisää. Pitää hajut poissa.

Normaalihinta 5,50e, muistelen nähneeni jonkun huikeen 2,90e tarjouksenkin joskus, mutta usein 3,90e tai 4,90e tarjouksia.



Love Nature Organic Lemon & Mint -sampoo rasvoittuville hiuksille*

Ihana tuote! Sisältää luomusitruunaa- ja -minttu-uutteita. Sitruunaöljy sisältää hedelmähappoja, jotka tunnetaan antioksidanttisista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan. Ne auttavat puhdistamaan ja pehmittämään hiuksia. Hiuksia uudistava minttu tunnetaan myös puhdistavasta vaikutuksestaan sekä antibakteerisesta ominaisuudestaan. Tällä tulee puhdasta ja tuoksu on jotenkin aivan uskomattoman ihana. En edes tiedä miten tuoksua kuvailisi, se on meinaan hyvin jännä. :D Luulen, että minttu on se avain siihen tuoksuun, minulla tulee siitä välillä jotenkin salmiakkimainenkin viba, mutta tosi raikas. :D

Normaalihinta 8,50e, juuri nyt tarjouksessa 4,50e (10.1. saakka)


Swedish Spa Salt Crystals -vartalon kuorinta-aine*

Suolakristallit ja mantelinkuoret kuorivat ihon ja karitevoi, rypsi- ja manteliöljy ravitsee ihon. Ihan min lemppari kuorinta, hellävarainen ja jättää ihon kosteutetun tuntuiseksi. Tulee vaan käytettyä aivan liian harvoin ajanpuutteen vuoksi, tämäkin purkki kesti varmaan vuoden.

Normaalihinta 23e, juuri nyt tarjouksessa 14,90e (10.1. saakka)


Discover Hollywood Dreams -suihkugeeli

Discoverin tuotteet ovat uudistuneet ja tämä on poistunut tuote, en löytänyt enää tuotesivuakaan. Mutta oikein käypä suihkugeeli, ei mikään vau, muttei mitään huonoakaan sanottavaa.


Love Nature Purifying Charcoal & Organic Peppermint -hiuspohjan kuorinta*

Ja aina vaan menee näitä mitkä kuorii hiuspohjaa ja syväpuhdistaa hiukset.

Normaalihinta 4e


Kiinnostavia? Tuttuja?

- Minna

6 kommenttia:

  1. Öljyputsarit on kyllä merkistä viis, kaikki ovat todella hyviä yleisesti juuri meikin irroitukseen. Tiukempaan tumpattu meikkivoide ja varsinkin kulmakarvat lähtevät paljon paremmin kuin pelkällä geelillä tai vaahdolla lähtisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ilman öljyputsaria en halua enää elää :D

      Poista
  2. Loppuneista on aina mukava lukea ja tuo misellivesi kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainitsit siitä joskus aiemminkin :) Se on kyllä hyvä ja itseasiassa tällä hetkellä puoleen hitaan.

      Poista
  3. Kiinnostavia ovat kaikki kasvojen hoitotuotteet.
    Ihanaa viikkoa sinulle Minna <3

    VastaaPoista

Uusi vartalonhoitolinja

The body edition on Oriflamen uusi vartalonhoitolinja, jonka teho on tietenkin todistettu kliinisesti.  Tuotesarja on suunniteltu vähentämää...