lauantai 21. tammikuuta 2023

Jakson 2 uutuustuotteet

Kurkataanpa taas uutuuksia. Nämä ovat Oriflamen jakson 2 uutuustuotteita. (Jakso 2: 11.1-31.1) En valitettavasti ole päässyt ainuttakaan tuotetta näistä testaamaan, mutta kerron jälleen mitä tuotteiden kuvauksissa sanotaan ja lainaan joitain tuotepäälliköltä saamaani tietoa myös. Selkeästi osassa tuotteista näkyy jo ystävänpäivän lähestyminen. (Kuvat ovat pääosin Oriflamen sivuilta ja linkit* vievät minun omaan verkkokauppaani) 



THEONE Colour Stylist Super Pout -huulipuna*

Tässä on tuote, jonka tulen saamaan ensi jakson tilauksen yhteydessä, mutta hetken joudun odottelemaan ja aivot raksuttaa kovasti sävyn kanssa, minkä valitsisin. Kyseessä siis huulipuna, jolla on huulia pullistuttava vaikutus. Eli kun huulipuna levitetään niin huulilla tuntuu pientä kihelmöintiä jonkin aikaa. Puna stimuloi mikroverenkiertoa ja lisää huulten volyymia. Instant Plumping -tekniikka on huulia pullistavaa geeliä, joka sisältää B3-vitamiinia ja kofeiinia. Tuotepäällikkö kertoi että on todella pigmenttinen puna ja peittävä, yksi kerros riittää. Lupaa kestää huulilla jopa 8 tuntia. Sävyjä löytyy 10 kappaletta.



Uudet hajuvedet naiselle ja miehelle.

Tästä suoraan tuotepäällikön suusta: Tuoksuperhe on meripihkainen. Kummassakin on hartsimaisia tuoksysävyjä mukana. Naisten hajuveden sydäntuoksussa on olibaani, miesten tuoksussa suitsuketta ja kun niitä on poltettu kovassa lämmössä, niin saadaan esiin niiden syvin ja pehmein tuoksunuotti.

Minusta nää pullot on hienot! Tässä vielä upeaa tuotekuvausta molemmista:

Naisten So Fever Ecstatic Her Eau deParfumin* tuoksu on sekoitus huumaavaa palavan meripihkan tuoksua, viettelevää vaniljaa ja seksikkäitä kuumia vivahteita. Lämpöuutettu olibaanihartsi paljastaa syvän meripihkan tuoksun vain korkeassa lämpötilassa. Se viipyy iholla ja välittää intensiivisen lämmintä aistillisuutta.

Tuoksuperhe: meripihka, vanilja.

Alkutuoksu: kvitteni, omena, vadelma.

Sydäntuoksu: hasselpähkinä, appelsiininkukan terälehdet, rosepippuri.

Jälkituoksu: olibaani, kaneli, vanilja.

Miesten So Fever Ecstatic Him Eau deToilette* luo jännitettä. Sytytä tuli ja anna sen kyteä. Hajuvesi on kiehtova palavan meripihkan, tulisten mausteiden ja eloisan puun tuoksuyhdistelmä. Rohkeissa tuoksunuoteissa on mukana eloisaa mausteisuutta, koukuttavaa kahvia ja salaperästä suitsuketta, jotka paljastuvat vasta korkeassa lämpötilassa.

Tuoksuperhe: meripihka fougere

Alkutuoksu: Timut-pippuri, neilikanlehti, greippi.

Sydäntuoksu: kahvi, kardemumma, orris.

Jälkituoksu: suitsuke, vetiver, guaiac-puu.



TenderCare -hoitovoide (Passionhedelmä)*

Monikäyttövoide kuiville ihoalueille, kuten huulille, kynsinauhoille, käsiin, kyynärpäihin ja jaloille. Herkullinen passionhedelmän tuoksu. Sisältää passionhedelmän siemenöljyä, jossa on runsaasti iholle hyödyllisiä ainesosia, kuten Aja C-vitamiinia. Tämä on varmaan aika herkku!



OnColour-kynsilakka*

OnColourilla on paljon kynsilakkoja ennesetään, mutta nyt saatiin lisäksi nämä 4 sävyä. Mattapintaisia ja metallinhohtoisia kynsilakkasävyjä. Käteviä pikkupulloja. Mutta harmillisesti näistä jo sävyt Sugar Pink ja Marshmallow White näyttää loppuneen. En tiedä vielä onko tulossa lisää, luultavasti nämä on kuitenkin vain sesongin tuotteita.


OnColourAll Eyes -luomiväripaletti*

Kahdeksan mattaista ja puolihohtavaa luomivärisävyä. Helposti häivyttyvät, pitkäkestoiset sävy antavat luomille upean samettisen viimeistelyn. Hajusteeton. Vegaaninen. Rajoitettu erä näitäkin!



Kukkien ja kirsikoiden tuoksua

LoveMagnet -palasaippua* ja LoveMagnet -käsivoide* ovat myös rajoitetun erän tuotteita. Erilaisia käsivoiteita on usein sesonkituotteina ja usein niissä on kovin makeat tuoksut, mutta tässä ainakin lehden tuoksupinnan perusteella aika kiva kirsikan tuoksu. Palasaippuoita on kanssa paljon, ne ovat itselleni vähän vieraita, joten kiinnostaisikin tietää käytätkö sinä palasaippuoita!



Bisous-meikkipussi*

Amare-sukkasettit miehelle* ja naiselle*

Bisous-kokoontaitettavaostoskassi*


Huulipunat ja Tender Care nousevat itselleni kiinnostavimmiksi tuotteiksi, lisäksi tuo meikkipussi on aika kiva! Tuoksut on aina vaikeita kun ei ole päässyt tuoksuttelemaan. Mitä sinä näistä mieluiten hankkisit itsellesi?


-Minna


4 kommenttia:

  1. Sienna Coral sävy olisi ihan minun sävyni. Tästä postauksesta tulikin mieleen, että kohta pitää hankkia uusi tuoksu itselleni, koska edelliset alkavat olla lopuillaan.
    Mukavaa viikonloppua sinulle Minna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo coral oli itselläkin alunperin pohdinnassa, mutta saatan päätyä pink sävyyn kuitenkin. Hyvää viikonloppua sinullekin Outi :)

      Poista
  2. Huulipuna kuulostaa kivalta, Mauve ja Nude sävyt pistivät silmään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, miä odotan innolla että pääsen huulipunaa testaamaan :D

      Poista

Uusi vartalonhoitolinja

The body edition on Oriflamen uusi vartalonhoitolinja, jonka teho on tietenkin todistettu kliinisesti.  Tuotesarja on suunniteltu vähentämää...