torstai 3. marraskuuta 2022

Lokakuussa loppuneet tuotteet

*Linkit vievät minun omaan Oriflame-verkkokauppaani


Kattokaas, kun sain tämmösen aikaan. Tossa lokakuun alussa aloin vähän tsekkailee tuotteita, et jotain tulee varmasti loppumaan ja keräsin ekaa kertaa tyhjät talteen. Tässä on ihan oikeasti paljon loppuneita minulle, meinaan 9 tuotetta. Voisin kuvitella, että marraskuussa ei tyhjene sitte mikään puteli :D



Love Nature Purifying Charcoal & Organic Peppermint -hiuspohjan kuorinta*

Tästä tuotteesta on oma postauksensakin. Tykästyin ja käytän pari kertaa kuukaudessa, niin saa muotoilutuotteiden jäämät varmasti pois päänahasta sekä hiuksista. Hiukset tulee tosi puhtaan tuntuisiksi ja hiuspohja tuntuu hyvältä. Ennätin käyttää kaksi kertaa kuukauden aikana, mikä on ollut tarkoituskin.

Normaalihinta 4e, nyt tarjouksessa 1,90e.


Love Nature Nettle & Lemon -sampoo rasvoittuville hiuksille*

Tämä oli jäänyt joksikin aikaa kaappiin lojumaan avattuna. Mietin, että olisiko ehkä kuivattanut liikaa jossain vaiheessa vai miksi en ollut tätä loppuun viitsinyt käyttää. Tässä on meinaan älyttömän hyvä tuoksu, sitruuna on aina ihana. Tarve nyt kuitenkin tuli ja käytin tämän vanhan version ensin. Tästä on meinaan uusittu versio joka on nyt käytössä. Pesee hyvin, vaahtoaa hyvin. Tällä ei ehkä olisi tarvinnut kahta pesukertaa, mutta se tulee minulla niin automaattisesti.

Uusitun tuotteen* normaalihinta 8,50e, tarjouksessa viimeksi 5,90e


Love Nature Reviving Fruit Infusion -suihkugeeli

Tämän olen tainnut saada ilmaisena, ehkä johonkin palkintoon kuulunut. Oli ihan kiva suihkugeeli, ei kuivattanut ja jätti ihon mukavaksi. Love naturen suihkutuotteet ovat minusta yleensä tosi ihania, mutta tässä vahva omenan tuoksu ei ollut minun mieleeni, joten en sen takia ostaisi uudestaan. Omena ei kuulu min lemppareihin oikein missään muodossa. Tämä tuote on itseasiassa loppuunmyytykin, joten lisää ei saisikaan.


FeminelleProtecting Cranberry -intiimipesuneste*

Mieto, saippuaton pesugeeli intiimialueen hellävaraiseen pesuun. Sisältää maitohappoja ja prebiootteja, jotka tasapainottavat pH:ta ja suojaavat intiimialueen mikrobiomia. Sisältää lisäksi suojaavaa karpalouutetta. Feminelle sarjan tuotteet tuli käyttööni jäädäkseen. Tämä karpalo on toinen suosikkini viidestä pesunesteestä. Sopii päivittäiseen pesuun erityisesti kuukautisten, raskauden ja imetyksen aikana. Jos on erityisen herkkä iho, niin tätähän voi käyttää vaikka koko vartalon pesuun!

Normaalihinta 10e, tarjoushinta usein 6,90e luokkaa.



NovAgeSupreme -puhdistusgeeli*

Tästä kerroinkin juuri edellisessä postauksessa. Kosteuttava 2-in-1-puhdistusgeeli, joka on puhdistusaine ja kasvovesi yhdessä tuotteessa. Tosi hyväntuntuinen putsari, jota käytin kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa.

Normaalihinta 32e, viimeksi tarjoushinta 20 euron kieppeillä.


NovAge-kasvojen puhdistusöljy*

Min lemppari puhdistustuote, josta kerroin myös viime postauksessa. Tämäkin loppui tähän syssyyn. Pullo on aika riittoisa, käytän yhden pumppauksen, jos ei meikkejä tarvi pestä ja kaksi pumppausta meikkien pesuun. En osaa enää pestä kasvoja pelkällä puhdistusgeelillä, tuntuu ettei iho tule tarpeeksi puhtaaksi, kun olen muutaman kerran kokeillut tai iho ei jotenkin jää kivan tuntuiseksi. Eli tämä on ihan ehdoton!

Normaalihinta 32e, viimeksi tarjoushinta oli 22,90e.


LoveNature Oat -voidenaamio*

Sain naamion meidän aluejohtajalta pienenä palkintona ja päätin testata heti. Olen ollut vähän huono käyttämään näitä hoitavia ja kosteuttavia naamioita, meinaavat kaappiin unohtua. En ole ihan varma olenko ennen testannut tätä, mutta nyt jäi hyvällä tavalla mieleen. Ensinnäkin tästä tuli todella miellyttävä tuoksu, jota minun on nyt taas vaikea kuvailla :D mutta jotenkin rauhoittavan ihana, ei ollenkaan voimakas. Iho jäi naamion jälkeen tosi hyväntuntuiseksi. Rauhoittava ja ravitseva voidemainen naamio sisältää ihoa hoitavaa kaurauutetta sekä manteliöljyä ja karitevoita. Naamio on erityisesti kuivalle iholle, mutta sopi kuitenki minunkin hipiälle hyvin. Tästä tuli yks lempparinaamio, pitäisi käyttää useammin.

Normaalihinta 4e, nyt tarjouksessa 1,90e


Essense&Co. Green Mandarin & Orange Blossom -käsi- ja vartalopesuaine*

Käytin tämän käsienpesussa vessassa. Tässä on todella ihana tuoksu ja on minusta ehkä paremmin pesevä, kuin monet muut käsisaippuat, tällä lähtee vähän rasvaisemmatkin kädet puhtaaksi. Ei kuitenkaan kummasti kuivata. Tilailen tätä silloin tällöin, on vähän hintavampi kuin käsisaippuat yleensä, mutta minusta hintansa väärti, ei tarvi lotrata. Saman sarjan sitruunaversio on myös ihana.

Normaalihinta 19e, usein tarjouksessa noin 12e kieppeillä.


Olipa itseasiassa kiva tehä tämmönen. :D Tässä oli kaikki minulle todella mieleisiä tuotteita, paitsi tuosta suihkugeelin tuoksusta en pitäny. Löytyikö näistä sinulle tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?


- Minna


14 kommenttia:

  1. Mulla on tuosta saippuasta se sitruuna ja se on ihanan tuoksuinen, pullokin nätti :)

    VastaaPoista
  2. Minua kiinnostaisi tuo hiuspohjan kuorinta. En ole tuosta aiemmin kuullutkaan / huomannut tuotetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on uutuus, tullut hiljattain ja itse tykästyin :)

      Poista
  3. Samaa olin sanomassa kuin Pirjo tuolla yläpuolella, että minua alkoi kiinnostamaan tuo hiuspohjalle tarkoitettu kuorinta.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Minna <3

    VastaaPoista
  4. Tosi paljon mulle tuntemattomia tuotteita, toki jos suosii yhtä brändiä niin kyllähän se helpottaa myös hankintoja :) Kannattaa ehdottomasti näinkin esitellä tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässäkin pääsee tulemaan välillä valinnanvaikeus ja kaikkia ei ehdi edes testaamaan, kun jo tuleekin uudistuksia :D Mutta helpottaahan se, kun voi vaan Oriflamen valikoimasta etsiä haluamansa. :D

      Poista
  5. Sitruuna & nokkonen on oma suosikkini! Käytin sitä about 6-7 vuotta sitten, mutta ostin kyllä tästä uudistetusta versiosta pullot :D Tuo hiuspohjakuorinta kiinnostaa, tein äsken Oriflamelle tilauksen, mutta eipä tullut mieleen tilata samalla tuota testiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt uudistettu sitruuna ja minttu on minusta ehkä vielä ihanamman tuoksuinen, siinä on jotain huumaavaa :D Kannattaa testata tuota kuorintaa!

      Poista
  6. Ei ollut tuttuja tuotteita. Noi NovAgen puhdistajat on mielenkiintoisia. Mulla loppuu kaikki niin tuskastuttavan hitaasti, ettei kärsivällisyys riitä säilyttää näitä postauksia varten tyhjiä purnukoita. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli nyt ensimmäinen kerta kun sain aikaan kerättyä tyhjentyneet. Ja kuten tuolla mainitsinkin niin nyt niitä oli paljon, useinkaan en varmasti tule saamaan näin montaa kuukaudessa :D

      Poista
  7. NovAgen putsarit kuulostaa edelleen loistavilta<3 Kiva kun laitoit myös hintatiedot tähän postaukseen niin näkee vähän missä hinnoissa tuotteet pyörii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, ne on kyllä tosi hyviä ja laadukkaita tuotteita :)

      Poista

Uusi vartalonhoitolinja

The body edition on Oriflamen uusi vartalonhoitolinja, jonka teho on tietenkin todistettu kliinisesti.  Tuotesarja on suunniteltu vähentämää...