keskiviikko 19. lokakuuta 2022

Oriflamen Kosmetiikkajoulukalenteri

Olen ollut nyt pari joulua Oriflamessa mukana, mutta joulukalenteria ei ole aiempina vuosina ollut. Toki joka joulu on päivittäin vaihtuva tarjoustuote, mutta ihan tämmöinen luukkukalenteri on puuttunut. Nyt se kuitenkin on totta ja tilattavissa 26.10 alkaen. Tästä on kova kuhina ja uskon, että täytyy olla nopea tämän tilaamisen kanssa.
Kalenteri ei näy vielä Orfilamen sivuilla, vaan ilmestyy sinne vasta tuolloin keskiviikkona 26. päivä. Mutta ensi jakson kuvastohan minulla on nenän edessä, joten näen mitä kaikkea kalenteri pitää sisällään. Kaikki tuotteet ovat täysikokoisia. Meikkituotteita on 5 kappaletta, muutama tuoksu, 2 oheistuotetta ja loput on vartalo- ja ihonhoitotuotteita. Mielestäni tuossa on aika hyvä kattaus Oriflamen tuotteista.


Luukkuja 24, hinta 159,90e, hintaa yhdelle luukulle tulee 6,66e. (Tuotteet normaalisti yhteensä 355,50e.)


Minä voin ottaa näistä vastaan tilauksia ennakkoon tai ole itse haukkana verkkokaupassa, kun kalenterit sinne ilmestyvät. Minua voi myös pyytää laittamaan muistutuksen tästä. :D Minulla on myös tosiaan tieto kalenterin tarkasta sisällöstä, voin laittaa siitä kuvaa, jos haluat etukäteen katsella. En uskalla tänne sitä laittaa, koska jotkut haluaa pitää nämä yllärinä. :D


Mitä luulet, voisiko Oriflamen kalenteri olla sinulle mieleinen?


- Minna


10 kommenttia:

 1. Erilaiset kosmetiikkaa sisältävät kalenterit ovat aina ihania ja niin on varmasti tämäkin.
  Kaunista loppuviikkoa sinulle Minna <3

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva, jos esittelisit kalenterin tuotteita sitten myöhemmin kun joulun aika on jo käynnissä, ettei luukut mene pilalta niille jotka kalenterin aikovat hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ajattelinkin, että joulukuussa kävisin läpi kahessa kolmessa postauksessa, mitä kalenteri pitää sisällään. :D

   Poista
 3. Tää on varmasti loistava varsinkin niille, joilla ei vielä ole niin hirveästi kokemusta Oriflamen tuotteista :) Mulla jää kosmetiikkakalenterit tältä vuodelta väliin, mutta innolla odotan muiden kalenteripostauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä sais tosiaan aika kivan kattauksen tuotteita testiin, jos eivät ole vielä tuttuja. Itse vielä emmin, ostanko vai en, mutta tulen kyllä kertomaan mitä luukut sisälsivät. :)

   Poista
 4. Kyllä mä lukisin innolla vaikka joulun jälkeen mitä tämä sisälsi :) Ihan hyvältä hinta-laatusuhteelta kuulostaa, jos kaikki on normaalikokoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysikokoiset tuotteet on tosiaan huippujuttu. Tarkoitus olisikin kertoilla joulukuussa, mitä luukut pitivät sisällään parin postauksen verran :)

   Poista
 5. Oriflamella on kyllä hyviä tuotteita, kiva kun nyt on ilmestynyt kalenterikin!

  VastaaPoista

Uusi vartalonhoitolinja

The body edition on Oriflamen uusi vartalonhoitolinja, jonka teho on tietenkin todistettu kliinisesti.  Tuotesarja on suunniteltu vähentämää...