sunnuntai 23. lokakuuta 2022

Käytössäni olevat kasvojen puhdistustuotteet

*Postauksen linkit vievät minun omaan oriflame-verkkokauppaani


Esittelen neljä kasvojen puhdistustuotetta, jotka ovat minulla tällä hetkellä käytössä. Pesen kasvoni joka aamu ja ilta, en voisi enää kuvitella käyväni nukkumaan tai aloittaa päivääni ilman, että jollain tavalla huomioin kasvoni. Tämä on ihan tosi juttu. Jos laiskottaa niin voi oikaista, mutta en voi täysin olla tekemättä mitään :D Tässä siis tuotteet joita nyt juuri käytän.



NovAge-kasvojen puhdistusöljy*

Tästä olen tehnyt aiemmin postauksen: Paras kasvojen puhdistusaine. Ennen tämän tuotteen kokeilua en tiennyt, että on olemassa tuote joka poistaa kaiken meikin vaivattomasti, ilman että silmänaluset jää mustiksi. No pari vuotta sitten löysin tämän ja tykästyin ihan täysin. Itse en käytä tällä hetkellä vedenkestävää ripsiväriä tai rajausta, mutta tuotteen pitäisi poistaa ne myös helposti.

Öljy liukuu tasaisesti ja helposti iholle ja veden kanssa kosketuksiin joutuessaan se muuttuu maitomaiseksi emulsioksi, joka huuhtoutuu helposti iholta. Sisältää helokkiöljyä. Arvokas kullanvärinen helokkiöljy sisältää runsaasti gammalinoleenihappoa (omega-6 -rasvahappo). Erittäin ravitsevana ja hoitavana ainesosana sen tiedetään vähentävän kosteuden haihtumista, rauhoittavan ja pehmittävän ihoa sekä pitävän ihon hoidettuna ja suojattuna. Tätä tuotetta en tule ihan äkkiä korvaamaan, varastossani onkin näitä muutama valmiina :D

Normaalihinta 32e



NovAge Supreme -puhdistusgeeli*

Kosteuttava 2-in-1-puhdistusgeeli on puhdistusaine ja kasvovesi yhdessä tuotteessa. Tuote on suunniteltu luomaan täydelliset iho-olosuhteet seerumin ja kosteusvoiteiden imeytymistä varten. Älykäs ja optimoidusti tasapainotettu koostumus sisältää puhdistavaa, kosteuttavaa ja rauhoittavaa teknologiaa sekä E-vitamiinia. Näistä upeista yhdistelmistä ja teknologioista voi lukea lisää tuotesivulta. :D Hellävarainen geelimäinen koostumus on saippuaton ja alkoholiton. Sopii kaikille ihotyypeille ja on vielä vegaaninenkin.

Pidän suuresti tästä putsarista, on oikeasti superhellävarainen eikä kuivata ihoa. Tätä postausta kirjoittaessa huomaan, etten tiedä miten puhdistusgeeli toimii meikinpoistossa, koska käytän aina vain kaksoispuhdistuksen toisena tuotteena. Olen tutustunut tähän, kun ostin ensimmäisen NovAge-ihonhoitosettini, johon putsari kuuluu. En tiedä ostaisinko tätä välttämättä yksittäin hintansa takia, varsinkaan nyt juuri tällä hetkellä. Kuitenkin kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen kelpuutan aikalailla minkä tuotteen tahansa. Joka tapauksessa tuotteessa on loistavat ominaisuudet ja huippua, että tulee tuon ihonhoitosetin yhteydessä.

Normaalihinta 32e



WauntLevel Up Butter -puhdistusaine*

Voidemainen kasvojenpuhdistusaine puhdistaa kasvoilta meikin ja lian. Koostumus muuttuu voidemaisesta öljyksi ja lopuksi veden kanssa emulsioksi. Sopii kaksoispuhdistukseen ensimmäiseksi vaiheeksi, toki myös yksinään käytettäväksi. Kaikki Waunt -tuotteet ovat vegaanisia.

Sain tämän ilmaisena demotuotteena ja testasin heti silloin joskus keväälläköhän se oli. En ole kuitenkaan saanu tuubia tyhjennettyä, käytän harvakseltaan. Minulla on vähän ristiriitaset ajatukset tästä. Putsaa tosi hyvin meikit ja iho tuntuu kosteutetulta pesun jälkeen, mitkä onkin minusta isot plussat. Mutta on vähän työläs käyttää. Tuote on tosiaan voidemainen ja pitää hieroa iholla kunnes muuttuu öljymäiseksi ja sitten otetaan vesi jolla emulgoidaan ja huuhdellaan pois. Tuo öljymäiseksi muuttuminen kestää minusta kauan. :D Voi tietysti olla että kuvittelen vaan. Taidan yrittää käyttää tämän tuubin loppuun ennen, kuin avaan uutta NovAge puhdistusöljyä.. ehkä, jos kärsivällisyyteni riittää. Kova haaste :D Mutta saatan vaikka ihastua tähän putsariin.

Normaalihinta 30e



DiamondCellular Micellar Solution -misellivesi*

Misellivesi on 3-yhdessä-tuote: puhdistusemulsio, kasvovesi ja meikinpoistoaine. Tässä on taas minusta aivan mieletön tuote ominaisuuksiltaan. Puhdistaa todella tehokkaasti meikit. Sisältää valkoista tryffeliä, joka korjaa ihon rakennetta pehmittämällä ryppyjä.

Minä en käytä tätä meikkien puhdistamiseen, aiemmin mainitsemani öljyputsari hoitaa sen, mutta olen joskus korjannut tällä, kun meikkaamisessa on mennyt jokin pieleen, laittanut pumpulipuikkoon ja pyyhkinyt sieltä mistä tarvii. Silloin kun kävin töissä, niin aamut olivat taaperon kanssa kamalia, joten tällä pyyhkäisin kasvoni ja menoksi. Nyt kotona ollessa olen käyttänyt tätä välillä laiskoina iltoina, kun en jaksa enää nähdä vaivaa puhdistukseen. Eli en oikeastaan käytä tätä mitenkään säännöllisesti, vaan silloin, kun tilanne sitä vaatii :D

Normaalihinta 30e


Lähtökohtaisesti siis olen käyttänyt aamuin illoin kaksoispuhdistukseen NovAge -sarjan puhdistusöljyä sekä puhdistusgeeliä. Wauntin putsari on siinä sivussa ollu testissä ja misellivesi laiskoihin hetkiin. Itseasiassa, minulle kävi niin, että puhdistusgeeli veteli viimeisiään, kun tämän julkaisun sain valmiiksi ja minulla on ollut pari muuta putsaria jonossa odottamassa testauksia. Ehkä kerron niistä omassa postauksessaan.

Näiden tuotteiden tarjoushinnat pyörii 20 euron tietämillä, vähän molemmin puolin, misellivettä olen ostanut muistaakseni joskus 14 eurollakin.


Oliko tuttuja tuotteita? Tai miltä tuotteet sinusta vaikutti?


-Minna

10 kommenttia:

  1. Ei ollut tuttuja näistä mikään. Oli outoa, kun en ollut varmaan kahteen vuoteen käyttänyt misellivettä niin päätin, et matkalla sillä ensimmäisen vaiheen puhdistus on niin helppo, et kokeillaan taas. Ihastuin siihen vähän uudelleen, mut luulen, että en enää kotioloissa ota käyttöön, mut reissussa ehdoton tuote. Mut ymmärrän niin hyvin ton käytön, kun haluaa helppoa ja nopeaa. 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, misellivesi on loistava reissutuote, varsinki jos ei olisi vettä saatavilla. En tosiaan käytä säännöllisesti, välillä on pitkään käyttämättömänä ja välillä niitä laiskoja iltoja on sitte taas useampi viikossa. :D

      Poista
  2. Olipa kivat esittelyt ja rehelliset mielipiteet :) ei ole tuttuja tuotteita mutta tuota misellivettä olen monesti miettinyt olisko hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usein tosiaan esittelen tuotteita, jotka ovat minusta todella hyviä ja siksi usein pelkkää kehumista, niistä on kiva jakaa tietoa. Mutta nämä on tosiaan tällä hetkellä käytössä ja oikeat rehelliset mielipiteet niistä! Misellivesi on kyllä hyvä, kannatan testaamaan :)

      Poista
  3. Hyvät esittelyt mielestäni! Mielestäni kaikki tuotteet oli aika hintavat, itse ostan edullisempia kasvojen pesuaineita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, ettei nämä ole ihan edullisesta päästä. Itse tilaan aina tarjoushintaisina. Öljyputsari onkin näistä minulle se ehdoton, muut ovat toki hyviä, muttei välttämättömiä. :)

      Poista
  4. Sain arvontavoittona tuon Oriflamen öljyputsarin ja se oli hyvä. Tuli käytettyä ihan loppuun asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mikä voitto! Se on aivan huipputuote, tykkään siitä todella :)

      Poista
  5. Kivanoloinen nelikko! Puhdistusöljy herätti erityisesti mun mielenkiinnon, sillä niitä mulla kuluu koko ajan enkä meikkejä enää poistaisi ilman sellaista :) Tämä sun postaus ja maininta työaamuista taaperon kanssa saivat mut oikeastaan ensimmäistä kertaa ajattelemaan, että tosiaan joudun itsekin tekemään omat ihonhoitorutiinini ja meikkaamiset sun muut vuoden päästä 1,5-vuotiaan kanssa :D Apua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä työaamuissa oli kyllä ihan omanlaisensa vipinä :D joskus tyttö kuitenkin nukkui sen ajan että sain hoidettua itseni valmiiksi ja sitten vasta hänet herätin. Silloin kun tyttö oli jo hereillä, niin saattoi olla kaikenlaista pientä muuttujaa. Nyt olen jo välillä pohtinut tulevaa töihinpaluuta, että kuinka minimiin omat rutiinini voisin jättää. Ei kuitenkaan viitsisi nousta aivan älyttömän aikaisin sen takia, että tarvitsee meikata. Pyrin tekemään välttämättömät ja siihen saattaa kuulua esim. misellivesi, päivävoide, peitevoide ja ripsiväri :D
      Tuo puhdistusöljy on minun suosikki! :)

      Poista

Uusi vartalonhoitolinja

The body edition on Oriflamen uusi vartalonhoitolinja, jonka teho on tietenkin todistettu kliinisesti.  Tuotesarja on suunniteltu vähentämää...