torstai 1. syyskuuta 2022

Tilasin pelastajatuotteita rasvoittuvalle iholleni

*Linkit vievät minun omaan Oriflame-kauppaani

Olen jo taas tovin kärsinyt rasvaisemmasta ihosta, kuin noin yleensä. Olin jokin aika sitten onnessani, kun rasvoittuva iho oli taaksejäänyttä ja oma ihana tuttu kuivakka ihoni oli tullut takaisin. Hävitinkin tuotteista osan joita käytin nimenomaan rasvaisen ihon tarpeisiin.Tässä on muutama vuosi on mennyt hormonien myllätessä, milloin raskaus vaikuttaa ihon kuntoon, milloin imetys ja milloin mikäkin ehkäisyvalmiste. Nyt ollaan jälleen siinä vaiheessa, että ihoni rasvoittuu todella voimakkaasti, joten tilasin tuotteita joista voisi olla apua tilanteeseen.Rasvaisuushan ei suinkaan rajoitu pelkkiin kasvoihin vaan hiuksetkin ovat jatkuvasti aivan lähmäiset. Olen tottunut siihen, että hiukset voi pestä kolmen jopa neljänkin päivän välein, mutta nyt ne on pestävä joka toinen päivä, eikä sekään tunnu aina riittävän. Niinpä ostin Love Nature Organic Lemon & Mint -SAMPOON RASVOITTUVILLE HIUKSILLE. Tässä on ihana tuoksu! En tiedä saako tällä pidennettyä pesuväliä, mutta ainakin hiukset tuntuvat superpuhtailta pesun jälkeen. Eikä välttämättä tarvitse ns. kaksoispuhdistusta, mitä olen pitkään käyttänyt myös hiuksissa (siis pesen kahteen kertaan).Waunt Mission Impurities Heat -KASVONAAMIO on puhdistava naamio rasvaiselle iholle. Avaa tukkeutuneita huokosia ja vähentää iholta ylimääräistä talia, tekee mattapintaisen ihon, sekä kosteuttaa. Naamiota hierotaan kasvoille, kunnes se alkaa lämpiämään iholla. Annetaan vaikuttaa 10-20 minuuttia ja huuhdellaan pois. Olen ehtinyt testaamaan tästä vain näytettä jokin aika sitten ja tuntui kyllä kivalta.Mustanaamiota eli Pure Skin Pore Clearing Peel-off-KALVONAAMIOTA olenkin käyttänyt aina silloin tällöin, tosin lähinnä siksi että saisin purkin tyhjäksi. Toki tätä on myös kiva irrottaa kasvoilta. Mutta nyt kun vanha on viimein tyhjenemässä, niin tarvitsenkin tätä lisää. Elikkä kalvonaamio avaa tukkeutuneita huokosia, vähentää mustapäitä ja pienentää ihohuokosia. Eihän tämä nappaa niitä mustapäitä silleen ihosta, niin kuin joissain peel-off tuotemainoksissa näkyy, mutta naamion jälkeen iho tuntuu jotenkin erityisen puhtaalta ja kivan pehmeältä.Viimeisenä ehkä se tärkein tuote, jota odotin kovasti pelastamaan jokaisen päiväni. NovAge Oil Balance Solution -TEHOTIPAT olen jo aiemmin todennut loistaviksi. Tämä tuote imee ylimääräistä talia iholta sekä vähentää talintuotantoa säännöllisellä käytöllä pidemmällä aikavälillä. Hieron 2-4 tippaa puhtaille kasvoille aamuin illoin ja annan imeytyä. Keskityn erityisen tarkkaan otsan, nenän ja leuan alueisiin. Tämän jälkeen levitän muut normaalisti käyttämäni tuotteet (seerumi, päivävoide, yövoide). Tehotippoja voi myös lisätä päivän aikana tarvittaessa, jos iho alkaa kiiltelemään. Kun lisään tippoja päivällä niin ensin painelen kasvot paperilla, että saan ylimääräisen talin pois. Tämä on minusta aivan huipputuote ja todella toimiva!


Lisäksi käytän happokuorintaa, jota pyrin käyttämään nyt kerran viikossa, teen kaksoispuhdistuksen aamuin illoin ja käytän Novage-ihonhoitorutiinia, joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Nyt kun ihoni rasvoittuu näin voimakkaasti, niin käytän seerumia ja päivävoidetta hieman vähemmän. Välillä jopa skippaan seerumin kokonaan, mutta suojaan kuitenkin päivävoiteella ihoni päivän ajaksi. Illalla laitan yövoidetta aika runsaasti, kun ihoni ei ainakaan vielä ole alkanut puskemaan finnejä sen koommin. Kasvot ovat aamulla aika rasvaiset, mutta eihän se kai haittaa :D


Onko sinulla rasvoittuva iho? Oletko löytänyt siihen apua?


- Minna

9 kommenttia:

 1. Uu, tuo shampoo varmaan toimii jos siinä on sitruunan kuivattavia ominaisuuksia, ja hiukset todella on rasvaiset :) Jos Peel Off maski on hellävarainen tykkään kyllä käyttää niitä, mutta jos se oikein jämähtää ihoon niin mulla menee naama heti kirkkaan punaiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla shampoolla saa hiukset ainakin narisevan puhtaiksi :D Tosin hoitoainetta tarvii tuon kanssa käyttää. Olen jonkin aikaa pystynyt menemään ilman hoitsikoita, kun Eleon shampoo oli niin hoitava. Tämä Peel Off lähtee tosi hyvin iholta, ei tarvi repiä :)

   Poista
  2. Itse kyllä joka suihkukerralla käytän aina hoitoainetta tai hiusnaamiota, se on kyllä pakollinen. Pysyvät sileinä, eivät sähköönny ja takkuunnu.

   Poista
 2. Nuorempana minulla oli rasvoittuva iho, mutta nyt iän myötä ihoni on muuttunut pintakuivaksi.
  Nuorempi minä olisi siis ollut innoissaan näistä tuotteista täällä blogissasi :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse haluaisin takaisin pintakuivan ihoni. Se on minulle normaalia ja osaan hoitaa sitä :D

   Poista
 3. Nuo naamiot kuulostaa juuri siltä, mitä mun ihoni tällä hetkellä kaipaisi! Täällä myös hormonivaihtelut aiheuttaa milloin mitäkin iho-ongelmaa.. Odottelen sitä hetkeä, että tää joskus tasaantuisi, mutta nyt kun päätin olla aloittamatta uudestaan hormonaalista ehkäisyä ennen kuin aletaan yrittää toista lasta, voi olla ettei nää iho-ongelmat poistu vielä pitkään, pitkään aikaan :D E-pillerit olisi tasanneet varmasti ihonkin oikut, kun niin ne on tehneet aiemminkin.

  Tehokkaalta setiltä kuulostaa tämä tuotenelikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla, että sinun iho-ongelmat jatkuvat vielä tovin, mutta kyllä se iho joskus asettuu uomiinsa. Sitä asettumista itse tässä nyt odotan kuin kuuta nousevaa. Minulla on nyt väliaikainen hormonaalinen ehkäisy ja kun siitä pääsen eroon, niin ihoni toivon mukaan normalisoituu.

   Poista
 4. Aprikoin tässä, että mahtavatko nuo tehotipat kuivattaa ihoa pidemmän päälle? Pitääpä katsoa INCI-listaa... Mulla on ongelmana juuri herkästi öljyyntyvä iho, ja olisi kiva saada siihen jotakin apua. Nyt käytän tuota Vichyn suihketta, josta kirjoittelin blogissani jokin aika sitten, mutta ehkä tarvitsisin jotakin meikin allekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itse ainakaan huomannut tehotippojen kuivattavan ihoa. En nyt, enkä silloin aiemmin kun käytin. Huomasin, että yksi tippa riittää minulla otsalle ja nenään. Posket ei rasvoitu ja kiiltele samalla lailla, niin en ole koko kasvoille levittänyt. Tuote on toiminut todella hyvin, rasvaisuus ei enää niin häiritse päivän aikana. :)

   Poista

Jakson 15 uutuustuotteet

*Julkaisun linkit vievät minun omaan Oriflame-verkkokauppaani Ajattelin alkaa tekemään tällaisia uutuuspostauksia. Lähestulkoon joka jakso ...