torstai 29. syyskuuta 2022

Testissä uusi kuoriva sampoo

Oriflamelle saapui uutuutena kuoriva shampoo. Odotin tätä innolla saapuvaksi, koska olen kaipaillut kovasti valikoimaan syväpuhdistavaa shampoota takaisin, mutta tämä nyt ilmeisesti korvaa sen. Käytän säännöllisesti hiuslakkaa ja kuivashampoota ja uskon näiden jättävän jäämiä päähäni. Kuorinta kuulostaa siis erittäin hyvältä.
Love Nature Purifying Charcoal & Organic Peppermint -hiuspohjan kuorinta on kerta-annospussissa, jonka normaalihinta on 4 euroa, nyt tarjoushintana 2,90e. Kuorinta poistaa hiuksista metallikertymiä ja muotoilutuotteiden jäämiä sekä hillitsee hiuspohjan kutinaa. Jättää viilentävän tunteen. Kaikki Love Naturen tuotteethan ovat biohajoavia.

Sisältää

 • hiiltä, joka puhdistaa hiukset ja hiuspohjan. Rauhoittaa kutisevaa päänahkaa, poistaa likaa ja syväpuhdistaa hiuksia.

 • piparminttuöljyä, joka sisältää korkean pitoisuuden mentolia, joka on tunnettu puhdistavista ominaisuuksistaan. Se poistaa likaa ja öljyä ja virkistää hiuspohjaa.

 • luonnollisia kuorintarakeita, jotka kuorivat ja puhdistavat hiuspohjaa.


Yksi pussillinen oli runsas, riitti hyvin koko päähän ja vaahtosi hyvin. Jännitän aina näissä kerta-annospusseissa tuotteen riittävyyttä, vaikka yleensä tuotetta on yli tarpeen ja riittää useampaakin kertaa. Kuvittelin jotenkin, että kuorinta-aine olisi tymäkämpää ja levittäminen päähän olisi työlästä, kun käyttöohjeessakin neuvotaan levittämään jakauksittain. Arvaukseni meni metsään ja koostumus oli kuin minkä tahansa muunkin shampoon, sisältäen vain lisänä kuorivia rakeita. Aine levittyi helposti, vaikken niin tarkkaa mitään jakauksia jaksanutkaan tehdä. Ylipäänsähän kaikki shampoot täytyy levittää nimenomaan hiuspohjaan, niin en näe tämän käytössä mitään kummoista levityksen suhteen. Levitetään, hierotaan/vaahdotetaan ja huuhdellaan.


Oli siis ihan simppeli käyttää ja puhdasta ainakin tuli. En varsinaisesti huomannut tuota viilentävää vaikutusta ja olen iloinen siitä. Hoitoaine kannattaa muistaa kuorinnan jälkeen. Itsehän en hoitoainetta kuitenkaan päänahkaan levitä, mutta hiukset tarvitsivat ekstraselvitystä. Monilla varmasti hiuspohjakin kaipaa hoitoainetta, mutta itse koen hiusten latistuvan herkästi ja rasvoittuvan nopeammin, jos hoitsikka menee edes liian lähelle tyveen. Odotan sitä aikaa, kun ihoni ja hiuspohjani on jälleen oma kuivakka itsensä näiden hormonihuurujen jälkeen, koska silloin saattaa päänahkani tutusti hilseillä ja kutista, niin näen sitten toimiiko tämä tuote siihen vaivaan kuinka hyvin. Tulen varmasti käyttämään kuorintaa jatkossa ainakin kahdesti kuussa.


Oletko sinä törmännyt tällaisiin hiuspohjan kuorintatuotteisiin? Minulle oli aivan uusi juttu.


- Minna

Julkaisun linkki vie minun omaan Oriflame -verkkokauppani

4 kommenttia:

 1. Olen joskus käyttänyt kuorivaa shampoota, käytännössä voit itse tehdä mistä vain shampoosta kuorvian lisäämällä sekaan sokeria. En itse siis ostaisi erikseen varmaan kuorviaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jos haluaa pelkän kuorintaominaisuuden. Tosin itse saattaisin olla laiska ja ostaisin silti sen valmiin kuorivan shampoon. :D Tuossa testaamassani shampoossa on myös piparminttuöljy ja hiili syväpuhdistavina ainesosina :)

   Poista
 2. Ihan ensimmäinen kerta kun kuulen tällaisesta tuotteesta. Kesäisin kun hikoilee paljon ja päänahka on täynnä hiekkaa (töissä päiväkodissa) niin silloin tällainen tuote olisi aivan unelmaa.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen ekstrapuhdistus olisi varmasti hyvä välillä!
   Hyvää viikonloppua sinullekin Outi :)

   Poista

Hittejä ja huteja

Joulukuu ja minun viime postauksesta on hurjasti aikaa. Oma aika hieman kortilla, mutta sainhan tämänkin valmiiksi. Minulla on tässä syksyn ...