torstai 15. syyskuuta 2022

5 syytä, miksi keskitän kaiken kosmetiikkani Oriflameen!

Kerron 5 tärkeää syytä, miksi keskitän kaiken kosmetiikkani Oriflameen!
1. Ensinnäkin, Oriflamelta löytyy KAIKKI tarpeellinen: hammastahnat, dödöt, suihkutuotteet, kasvojen hoitotuotteet, koko vartalon kosteutukseen tarvittavat tuotteet, hiusten hoito- ja muotoilutuotteet ja myös meikit joita monet pitävät ainoastaan kosmetiikkana sekä ravintolisät.

2. Saan Brand Partnerina tuotteista aina -20-30% alennuksen (siis jo alennetuista hinnoista vielä lisäksi tuo ale)

3. Kerään pisteitä. Vaikka en myisi yhden yhtä tuotetta kenellekään, niin saan omista ostoksistani pisteitä. Meillä on bonuskauppa, josta voin valita pisteillä ilmaisia tuotteita. Kallein tuote tähän mennessä, jonka olen bonuskaupasta itselleni valinnut on Novage ProCeuticals 10% Vitamin C Solution -ihonhoitokuuri jonka hinta olisi 122 euroa. Brand Partnereiden bonuskaupassa on tuotteita laidasta laitaan ja myös muutakin kuin kosmetiikkaa, kuten matkalaukkua, veitsisettiä jne. Novage-ihonhoitosetit tulen jatkossa napsimaan bonuskaupasta itselleni ilmaiseksi!

4. Pystyn myymään ja suosittelemaan tuotteita joita itse käytän. Enhän voisi kehua ja myydä tuotteita, jos en niitä olisi itse testannut.

5. Sitten vielä se TÄRKEIN: Minusta Oriflamen tuotteet ovat hyviä ja laadukkaita! Eri tuoteryhmistä löytyy monenmoista vaihtoehtoa kaikkien tarpeisiin. EN OLISI IKIPÄIVÄNÄ LÄHTENYT MUKAAN ORIFLAMEEN, JOS EN OLISI IHASTUNUT TUOTTEISIIN! ❤


Onko Oriflamen tuotteet sinulle tuttuja? Käytätkö säännöllisesti joitakin Oriflamen tuotteita?


Jos sinä haluat tietää lisää Oriflamesta ja olisit kiinnostunut tulemaan mukaan meidän huipputiimiin, niin laita minulle viestiä. (Et koskaan sitoudu mihinkään pakkotilauksiin yms, Oriflamessa jokainen on vapaa toimimaan kuten haluaa.)
minnak.oriflame@gmail.com
Facebook: Minna Kaitila / Oriflame
Puh, WhatsApp: 0407518701


-Minna

3 kommenttia:

 1. Mun mielestä on tavallaan tosi ihanaa, että jotkut on löytäneet yhden tietyn brändin, jonka tuotteisiin voi vannoa käytännössä ihan kaikessa kosmetiikassa :) Itselle moinen ei kuitenkaan sopisi ainakaan tällä hetkellä, sillä oon ihan liian kokeilunhaluinen ja kiinnostunut eri brändien tuotteista :D Oriflamella on kyllä tosi kattava valikoima!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ymmärrän. :D Minulla tämä meni niin, että ennen käytin tosi vähän tuotteita, ihonhoito oli huonossa jamassa ja meikkasin supervähän. Oriflamen myötä minulle aukesi ihan uusi maailma kosmetiikan parissa. Kuitenkin kaikki se uusi innostus mitä minulla nyt on, niin Oriflame pystyy vastaamaan siihen hyvin. Tuotteet uudistuvat ja täysin uusiakin tulee koko ajan. :)

   Poista
 2. Hienoa, että voit ostaa kaiken Oriflamelta. Mun mieltä hivelisi, jos voisin vain käyttää yhden brändin tuotteita. Vitsi se tilanne olisi ihana, mutta jostain syystä mikään brändi ei olisi niin hyvä että varmasti kaikki heidän tuotteet minulle sopisi. Jos pitäisi valita joku, niin Garnier olisi varmasti sika hyvä kasvojen ja ihon hoitoon, mutta sitten siltä brändiltä ei löydy meikkejä :) Lisäksi samaa vikaa kuin Lindalla, tykkään kokeilla eri tuotteita!

  Miellän Oriflamen laadukkaaksi meikkibrändiksi, jolta löytyy maailman paras huulirasva + ekat meikit joita olen omistanut tai käyttänyt on melko varmasti Oriflamelta!

  VastaaPoista

Jakson 15 uutuustuotteet

*Julkaisun linkit vievät minun omaan Oriflame-verkkokauppaani Ajattelin alkaa tekemään tällaisia uutuuspostauksia. Lähestulkoon joka jakso ...