lauantai 30. heinäkuuta 2022

WAUNT hypridi-ihonhoitotuotteiden hauskat suosikit

Tämä postaus on ollut tekeillä kuukauden päivät ja viimein sain valmista. :D

Täytynee kertoa, kun näitä Wauntin uutuuksia ensimmäisen kerran kuvastosta kattelin, niin mietin ettei minun kaappiin päädy yhtäkään. Oli ulkomuodoiltaan niin 'ei minua' ja ajattelin, että jotain nuorten tuotteita varmaan. Sitten yhtenä päivänä otin kuvaston tarkempaan syyniin, kun pohdin että kai näihin täytyy tutustua ja perehtyä. Yllättäen olinkin heti ihan myyty ja nyt minulla näitä onkin lähes jokapäiväisessä käytössä. Esittelen minun suosikkini: kasvosuihke, pohjustusvoide ja silmänympäryspuikko.




Waunt on siis ihonhoitoa, mutta meikeistä tutuilla efekteillä: pohjustavat, himmentävät, kirkastavat ja tekevät mattapintaiseksi. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia.


Aloitetaan hauskimmasta

WauntSmooth Cheeks -KASVOSUIHKE

Ihastuin tähän!

Erittäin kosteuttava hoitoneste tuntuu iholla pehmeältä eikä tahmaa. Hienojakoisten pisaroiden ansiosta imeytyy ihoon helposti. Rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Sopii käytettäväksi aamulla, päivällä, illalla, eli milloin vain! Voi suihkauttaa myös meikin päälle sotkematta meikkiä.

KÄYTTÖ:

MILLOIN: Käytä tarvittaessa päivän aikana. Käytä aamuisin ja iltaisin puhdistetuille kasvoille ennen seerumia. Hoitonestettä voi käyttää myös matkalla seerumin sijasta tai raikastamaan ihoa päivän aikana. Suihketta voi suihkuttaa myös meikin päälle. Eli tosiaan missä vaiheessa päivää tahansa.

MITEN: Sulje silmät ja suihkuta kasvoille 20 cm etäisyydeltä.

VINKKI:

    - Jos ihosi on erittäin kuiva, suihkuta hoitonestettä kasvoille, anna kuivua ja suihkuta uudelleen.

    - Hanki kaksi - pidä yhtä kotona ja kuljeta toista mukana käsilaukussasi.

    - Helteillä laita jääkaappiin ja virkisty päivän aikana.



Seuraavaksi tuote joka melkein syrjäytti meikkivoiteeni, menin tästä hetkeksi täysin sekaisin. :D

WauntWoke Up Like This Skin Retousher – POHJUSTUSVOIDE

Kullanhohtoinen hybridipohjustusvoide tai sävyttävä kosteusvoide, miksi sitä haluatkaan kutsua. Pohjustusvoide antaa iholle tasaisen, meikittömän lookin. Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus antaa iholle kosteutta ja hehkua.




Kuvaan oli vaikea saada sitä hehkua, mutta näkynee tuossa. Peilin ohi kun kävelen, niin huomaan vilkaisulla, että kasvot näyttävät meikatuilta, vaikkei niissä ole juuri mitään.


KÄYTTÖ:

Levitä 2-3 tippaa kasvoille ja kaulalle päivävoiteen päälle. Käytä yksin tai ennen meikkivoidetta tai aurinkosuojavoidetta.

Vinkki: saat superhehkuvan ilmeen korostamalla poskipäitä ja kasvojen korkeita kohtia lisäämällä niihin hieman voidetta kevyesti taputtelemalla.

En ehkä itse käyttäisi tätä meikkivoiteen alla. En itseasiassa ole kokeillut miten toimisi, mutta tämä yksinään on minusta loistava tuote, silloin kun ei jaksa nähdä meikkauksen vaivaa. Minulla on sitten meikkivoiteen alle hieman parempiakin vaihtoehtoja.



Waunt Oh That's Bright -SILMÄNYMPÄRYSPUIKKO

Voidemaisessa stikissä on ylellisen samettinen rakenne, joka liukuu tasaisesti iholle ja pohjustaa silmänympärysihoa. Aktivoi pintaverenkiertoa ja kirkastaa silmänympärysaluetta 1 kk:n käytön jälkeen.

Tämä on itsellä käytössä silloin, kun en ole tekemässä kummempaa meikkiä. Peitevoiteet on sitten erikseen, kun haluaa vähän huolitellumpaa lopputulosta. Mutta tässä on myös yllättävän paljon peittokykyä, vaikkei mikään peitepuikko olekaan. Minulla on todella tummat silmänaluset luonnostaan, niin ei tee ihmeitä niille, mutta vähän kirkastaa. Nopea sipaisu puikolla ja sormella vähän taputtelen ”paikoilleen”. Voi olla, että menee kaikkien sääntöjen mukaan väärin, mutta laitan usein alle ensin toista silmänympärysvoidetta ja sitten tämän. :D Puikon kuvauksessa sanotaan, että silottaa pieniä juonteita, mutta olen nyt niin vannoutunut Novage -tuotteiden käyttäjä, että käytän sen sarjan silmänympärysvoidetta, mikä ehkäisee varmasti ryppyjä. :D


Silmänympäryspuikko ja pohjustusvoide toimii hyvin sellaisenaan kevyenä ehostuksena, missä ei tarvitse nähdä vaivaa, mutta saa helposti pieniä virheitä häivytettyä.





Maininnat on annettava vielä sarjan puhdistusaineelle ja kasvovoiteelle.

WauntLevel Up Butter -PUHDISTUSAINE

Voidemainen puhdistusaine puhdistaa kasvoilta meikin ja lian. Koostumus muuttuu voidemaisesta öljyksi ja lopuksi veden kanssa emulsioksi. Sopii siis hyvin kaksoispuhdistukseen. Tässä on minusta ihan kiva putsarivaihtoehto. Olen kuitenkin niin ihastunut Novage-kasvojenpuhdistusöljyyn, että kakkoseksi tämä jää. Varmaan tuo liika voidemaisuus on itselleni jotenkin hankala olevinaan. Tätä sai hieman työstää kasvoilla, että muuttui öljyiseksi ja pois huuhdellessa tuntui että tuotetta jää kasvoille. Kuitenkin kun kuivasin ihon, niin ei siinä mitään ylimääräistä ollut. NovAgen öljy on minusta hyvää koostumukseltaan ja huuhtoutuu helposti pois. Myös tämä Wauntin puhdistusaine tekee kuitenkin todella puhdasta jälkeä, lähtee silmämeikitkin hyvin ja iho jäi kivantuntuiseksi, siksi iso plussa tälle tuotteelle.


WauntSuper Recover Whipped -KASVOVOIDE

Kosteuttavassa kasvovoiteessa on pehmeä koostumus, joka häivyttää punertavaa ihonväriä. Rauhoittaa ja antaa iholle viilentävän tunteen. 24 tuntia kosteuttava teho.

Itsehän en suuremmin huomannut tuota punakkuuden häivyttymistä, mutta muuten on jotenkin todella ihanan tuntuinen iholla. Voide on itsessään minusta todella kaunista, väriltään hieman violettinen ja helmiäinen. Koostumus on moussemaista, ilmavaa, kiva levittää. Kosteuttaa kivasti ja jättää hieman mattaisen pinnan iholle. Tein testin ja huomasin suuren eron, kun levitin tätä poikkeuksellisesti illalla yövoiteen asemasta. Aamulla ei ollut läheskään niin rasvainen iho, kuin minulla normaalisti yövoiteen jäljiltä. Eli toimisi varmasti hyvin rasvoittuvalla iholla ja myös meikin alla.


Itse haen kasvovoiteelta ikääntymisen merkkien ehkäisyä ja häivytystä, sekä aurinkosuojaa, joita ei tässä Wauntin tuotteessa ole. Sitten taas yöksi haluan laittaa voiteen joka on tarkoitettu yöksi, että ihoni saa tarvitsemansa kauneusunet. Siksi tämä jää nyt luultavasti käyttämättä. Muuten on minusta tosi onnistunut voide.


Waunt-sarjaan kuuluu myös toinen kasvovoide, yönaamio ja silmänympärysvoide. Lisäksi aika ihana lämmittävä kasvonaamio, johon meinasin tutustua hieman lähemmin, koska kasvojeni iho on alkanut menemään taas hieman rasvaisempaan suuntaan ja tuo naamio lupaa mattapintaa. :D


Wauntin tuotteet on tosiaan hyvin monikäyttöisiä, kuten kuvauksista selviää. Vegaanisuus on myös ihan loistava juttu! Oletko testannut näitä tai oletko törmännyt vastaavanlaisiin tuotteisiin?


- Minna


Linkit vievät minun omaan Oriflame-verkkokauppaani

5 kommenttia:

  1. En ole testannut, mutta tuo silmänympärille laitettava puikko alkoi kyllä kiinnostamaan. Minullakin on todella tummat silmänaluset ja vielä silmäpussukatkin, joten tällaisesta voisi olla apua.
    Ihanaa sunnuntaita sinulle Minna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä minusta ollut ihana tuote. Siinä on hyviä aktiiviaineitakin, joilla on ihoa kirkastavia ja verenkiertoa vilkastuttavia ominaisuuksia. Kannattaa laittaa kokeiluun :)

      Poista
  2. Oriflamelta on tullut selkeästi näitä uusia linjoja joilla päästään ehkä luomaan myös uutta imagoa brändille. Jos näkisin pakkauksen en ajattelisi että ne on Oriflamea :) Olen tosi huono puikkotuotteissa ja sy-tuotteissa, joten en saisi tuollaista yhdistelmätuotetta silmissäni ikinä käytettyä varmaan loppuun. Tuollainen putsari jolla on monta vaihetta kuullostaa mielenkiintoiselta ja varmaan on melko tehokas, kun se muuttuu käsittelyssä eri muotoihin. Mukavat esittelyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos tykkäsit! :)
      Blogger ei vaan ole minun kanssa usein ihan samalla aaltopituudella, koska tekee tekstistä ihan omanlaistaan, eikä muokkaa sitä niin kuin haluan. :D
      Monet pitää Oriflamea jotenkin vanhempien naisten juttuna, mikä taas minusta on hassua. Tai sitte on jotain muita mielikuvia. :D Olen ollut pari vuotta Oriflamessa mukana ja koko ajan on tullut kaikkea uutta, mitä ei voi tosiaan lokeroida vain jollekin tietylle ryhmälle. Suunta on minusta oikea!

      Poista
    2. Johtunee just siitä että ollessani alle 10v tuli just äiskän kanssa käytyä oriflame kutsuilloissa ja hänkin niitä piti aikanaan :D Nykyään näitä on vähemmän!

      Poista

Uusi vartalonhoitolinja

The body edition on Oriflamen uusi vartalonhoitolinja, jonka teho on tietenkin todistettu kliinisesti.  Tuotesarja on suunniteltu vähentämää...