sunnuntai 3. heinäkuuta 2022

Helpot luomiväripuikot

Hellettä piisaa vielä, ainakin hetken aikaa. Vähän sääli kun olisi kiva tehdä kesäjuttuja, mutta meidän perhe kökkii kotona viileässä ja ulkona käydään se mitä on pakko. Kukkien hoito on yksi niistä pakoista ja se vartti mitä olen käyny niitä pihalla nyppimässä ja kastelemassa on ollut jo tarpeeksi minulle :D


Aiemmassa huulipunapostauksessa tuskailin meikkaustaitojani, mutta jatketaan siitä huolimatta meikkilinjalla. Nimittäin luomiväripuikot ovat tulleet meikkipussiini jäädäkseen. Jopa tämmönen tumpelo saa niillä ihan nätin silmämeikin. Olen tykästynyt enempi vaaleisiin sävyihin, mutta olen yrittänyt opetella käyttämään myös tummempia sävyjä.
The ONE Colour Unlimited -luomiväripuikot ovat runsaspigmenttisiä, hohtavia/helmiäisiä ja vedenkestäviä. Sävyt on minusta upeita ja niitä on runsaasti. Luomiväri on todella helppo levittää puikosta suoraan luomelle, vähän kuin piirtämällä ja värin saa myös häivytettyä hyvin vaikka ihan sormella, mutta sivellintä tykkään useimmiten käyttää häivyttämiseen. Luomiväripuikkojen kanssa voi yhdistellä puuterimaistakin luomiväriä.

Kuvissa minun lempisävyjä: Calid Pink ja Flash Rose. (Tuossa toisessa kuvassa esittelen ihan järisyttävän suurta ripsiväriharjaa, siksi se on hieman koominen, mutta tuon luomivärin näkee siitä hyvin. xD)


Sävy Flash RoseUutuutena on tullut THE ONE Colour Unlimited -duoluomi- ja rajausvärikynä, jota en ole vielä ehtinyt testaamaan.

Eli toisessa päässä luomiväri ja toisessa päässä rajausväri yhteensopivissa sävyissä. Näissä on myös todella upeat sävyt! Mahdollisesti minun normikäyttöön turhan tummia, mutta ehkä näillä voisi taikoa välillä jotain banaanivarjostusta tms. Tuo violetti näyttää näistä minun silmääni parhaalta, siinä on violetin sävyä muttei turhan kirkas.

Vinkkinä muuten, että ihan kaikkien luomivärien kanssa kannattaa käyttää jonkinlaista pohjustajaa, sävyt tulevat paremmin esille ja luomiväri pysyy paremmin paikoillaan. Oriflamella on ollut luomivärin pohjustusvoide ja toivon todella, että se tulee joku päivä uudistettuna takaisin. Nyt minulla on vielä vanhaa onneksi jäljellä.


Iso suositus luomiväripuikoille, on kivat, helpot ja nopeat.

Tsemppiä helteisiin, kohta pitäisi jo helpottaa! 😊


- Minna


Nämä linkit vievät verkkokauppaani:

Luoviväripuikot löytyy täältä

Duoluomi- ja rajausvärikynät löytyy täältä

6 kommenttia:

 1. Näyttää kivoilta nuo pastelliset värit, noilla on varmasti just helppo nopeiten koko luomi laittaa samalla värillä, ja voi laittaa vaikka ainoastaan vain liikkuvalle luomelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo vaaleat sävyt onkin minulla usein käytössä. Ei pomppaa silmille, mutta kuitenkin näkyvät. Sopii arkeen ja juhlaan :)

   Poista
 2. Tällaiset on superhelppoja, mutta näillä saa nopeesti myös tosi näyttävänkin meikin, jos sävyt on vähän tummempia/räväkämpiä! Käytin joskus nuorempana enemmänkin tällaisia, nykyään suosin enemmän ihan puuterisia luomivärejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näillä saa tosi näyttävänkin meikin aikaiseksi. Itellä on pari tummempaakin sävyä ja täytys niitä vähän useammin testailla, että taidot harjaantuis :D

   Poista
 3. Olen vähän tarkoituksella vältellyt tällaisia kynämuotoisia luomivärejä, kun epäilys on suuri, että mahtavatko ollenkaan pysyä mun helposti rasvoittuvilla luomillani. Miten mahtaisi olla noitten laita? Ovatko kovin rasvaisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, minulla on myös ollut aina ongelmana luomien rasvaisuus ja luomivärit tuppaavat kasaantumaan luomivakoon. Olen löytänyt siihen avun luomivärinpohjustajasta. Pohjustajakin täytyy levittää puhtaalle luomelle. Jos minulla on kasvojen pesusta jo tovi niin painelen paperinpalalla hieman luomia, ettei sinne jää rasvaa alle. Sitten pohjustajaa todella vähän, annan kuivua ja ehkä vielä vähän taputtelen ettei sitäkään ole liikaa ja sitten vasta luomiväri päälle. Tää puikkoluomiväri pysyy minulla tosi hyvin tällä menetelmällä. Tuotteen tiedoissa sanotaan, että polymeerit muodostavat joustavan, mutta kestävän kalvon, jonka avulla luomiväri pysyy paikoillaan. Luomivärihän on myös vedenkestävä, eli sekin kertoo että pysyy tosi hyvin kuivuttuaan. Olen itse ihan rakastunut näihin puikkoihin :)

   Poista

Jakson 15 uutuustuotteet

*Julkaisun linkit vievät minun omaan Oriflame-verkkokauppaani Ajattelin alkaa tekemään tällaisia uutuuspostauksia. Lähestulkoon joka jakso ...