lauantai 9. huhtikuuta 2022

Legendaarinen Tender Care -hoitovoide

Tender Care -hoitovoide on Oriflamen ykköstuote kautta aikojen ja sitä on myyty jo yli 40 miljoonaa kappaletta. Alunperin 70-luvulla Oriflame lanseerasi Tender Care -silmänympärysvoiteen. Kun Tenderin monipuolisuus ihon ainutlaatuisena yleisvoiteena paljastui, alkoi sen pysäyttämätön voittokulku.




Tender Care on minusta ehdottomasti paras huulivoide. Minulla on tendereitä omassa laukussa, lapsen hoitolaukussa, yöpöydän laatikossa, olohuoneessa, keittiössä... Tenderi täytyy olla aina saatavilla :D


Tenderi toimii tosiaan loistavasti huulivoiteena, mutta myös monessa muussa: kuiville kyynärpäille, rystysille, kynsinauhoille, polville tai mille tahansa pienelle ihoalueelle, missä tarvitaan pehmentävää erikoikoishoitoa.


Meillä alle 3 vuotiaan kuivat posket ovat tykänneet hajusteettomasta tenderistä. Sitä voisi käyttää myös hyvin vauvalle. Meillä ei nyt ole vaippaihottumaa parikuisella ollutkaan, mutta tenderiä siihenkin testaisin. Lisäksi olen kuullut käytettävän koiran tassuihin, oven saranoihin jne. :D


Tender Care -hoitovoide Ruusu


Hajusteettoman/tuoksuttoman lisäksi löytyy paljon tuoksullisia Tendereitä: metsämustikka, granaattiomena, karpalo, ruusu ja mansikka. Minun oma lemppari on ollut jo pitkään ruusu, mutta tuo mansikka on kyllä kans "herkullinen". :D


Tendereitä on ollut moneen lähtöön sesonkituotteina, kuten mustaherukka, manteli, hunaja, piparminttu, aprikoosi ja appelsiini.


Tender Caren sisältämä mehiläisvaha on luonnollinen ihoa suojaava, pehmittävä ja ravitseva vaha. Se kosteuttaa lukitsemalla kosteutta ihoon.


Tuoksulliset tenderit, kuten mansikka-tenderi sisältää mansikansiemenöljyä, karpalo-tenderi karpalon siemenöljyä jne, joilla on myös hoitavia ominaisuuksia.


Löydät kaikki Tenderit tästä.

Mikä on sinun suosikkisi?


- Minna Kaitila


Löydät minut myös Facebookista Minna Kaitila / Oriflame

Postauksen linkit vievät omaan verkkokauppaani.

Kuvat ovat Oriflamen sivuilta.


4 kommenttia:

  1. Mansikka on oma kestosuosikkini.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Minna <3

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät. On kyllä loistava monitoimituote. Vaikka itselläni pääsääntöisesti huulivoiteena, niin aina välillä tulee sipaistua johonkin pienille alueille, missä iho tuntuu tarvitsevan jotain ekstraa. :)

      Poista

Uusi vartalonhoitolinja

The body edition on Oriflamen uusi vartalonhoitolinja, jonka teho on tietenkin todistettu kliinisesti.  Tuotesarja on suunniteltu vähentämää...