keskiviikko 20. huhtikuuta 2022

Hyvinvoivat hiukset

Tässä postauksessa kerron minun omat suosikit hiustenhoitoon. Nämä sattuu nyt kaikki olemaan hiuksiin jätettäviä hoitoaineita. Shampoita ja poishuuhdeltavia hoitoaineita tulee vaihdeltua kovasti, kun haluan testata kaikkea :D joten niistä ei ole vielä löytynyt mitään selkeitä suosikkeja, kun kaikki ovat kivoja. Mutta ehkä joku päivä postaus myös niistä.





Hiukseni ovat kasvaneet nyt vähän ylipitkiksi. Minulla ei ole koskaan ollut näin pitkiä hiuksia, kuin nyt. Hiukset eivät ole mitenkään erityisen kuivat tai kärsineet, mutta ne ehdottomasti tarvitsevat hoitoaineen. Aina hiustenpesun jälkeen laitan jotakin jätettävää hoitoainetta. Poishuuhdeltavaa käytän silloin tällöin. Aloitetaan siitä tuotteesta josta olen erityisen vaikuttunut.



HairXAdvanced Care CC Hair Beautifier -hoitovoide on tuote jota käytän lähes joka kerta pesun jälkeen. Hoitovoide on todellinen monitoimituote, se suojaa, hoitaa ja kaunistaa. Tällä saa suoraksi kaikki takkutukat. Aiemmin en ole halunnut hiuksiani märkinä harjailla, mutta tämän voiteen avulla sen voi tehdä ilman, että hiukset katkeilee. Kohta 3-vuotiaan tyttäreni hiukset ovat niin suorat ja sileät ettei tarvitse hoitoainetta, mutta jos joskus tarvitsee niin tämä on se tuote jota tulen niihin käyttämään.


Tässä lueteltuna, mitä kaikkea hiusten hoitovoide lupaa:


  • Ehkäisee hiusten katkeilua harjatessa

  • Suojaa värjättyjä hiuksia

  • Ehkäisee lämpömuotoilun vaurioita

  • Ehkäisee kaksihaaraisten syntymistä

  • Sulkee hiussuomuja

  • Auttaa suojaamaan ulkoisilta rasitteilta

  • Silottaa hiuksia

  • Poistaa sähköisyyttä

  • Tekee hiuksista ryhdikkäämmät

  • Kevyt koostumus

  • Hoitava vaikutus

  • Ravitsee

  • Lisää hiusten hallittavuutta

  • Kosteuttaa

  • Helppo selvittää

  • Vahvistaa hiuksia


Hoitovoiteen käyttö:


  1. Suihkauta 2-4 painallusta kämmenellesi.

  2. Hiero käsiäsi yhteen ja levitä voidetta hiuksiin tasaisesti, keskipituudesta latvaan.

  3. Hoitovoiteen voi levittää pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin.


Itse aina lähtökohtaisesti levitän hoitoaineet (jätettävät sekä poishuuhdeltavat) hiusten pituuksiin ja latvoihin. En laita niitä ihan hiusten tyveen tai päänahkaan, koska monesti ne tuntuvat rasvoittavan hiuksia. Jos kuivuutta on päänahassa, niin siihen kannattaa etsiä ennemmin oikeanlainen kosteuttava shampoo.



Kaksi seuraavaa tuotetta on minusta ihania, kun niillä saa todella sileät ja pehmoiset hiukset. Käytän niitä välillä yksinään ja välillä edellä mainitun hoitovoiteen kanssa, niin että ensin levitän hoitovoiteen ja sitten hiusöljyn tai latvaseerumin vielä lisäksi.




EleoRepairing Overnight -hiusöljy


Kuten nimikin sanoo, niin yön yli käytettävä hoitoöljy hiuksille. Öljy on erittäin ravitseva ja aamulla hiukset tuntuvat ihanan sileiltä. Sisältää kuutta ravitsevaa luonnonöljyä ja kameliaöljyä, jotka korjaavat hiuksia yön aikana. Sopii kaikille hiustyypeille.


Hiusöljy ei suinkaan likaa tyynyliinaa, eikä se jää hiuksen pinnalle mitenkään erityisesti näkyviin rasvaisena. Itse tosin laitan öljyä aika paljon ;D, niin että hiukset hetken näyttävät kirjaimellisesti öljyisiltä, mutta hiukseni imevät öljyä hyvin jo ennen nukkumaanmenoa ja aamulla on taattu sileys. Vaikka hiusöljy on tarkoitettu nimenomaan yönyli käytettäväksi, niin ei se ole minua estänyt levittämästä öljyä hiuksiin muinakaan vuorokaudenaikoina pesun jälkeen.


Käyttö:


- Levitä kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ennen nukkumaanmenoa.

- Pumppaa noin 2-3 kertaa öljyä kämmenelle ja levitä tasaisesti hiuksiin. Ihanteellisinta olisi kammata hiukset läpi.

- Muuta käyttömäärää hiusten pituuden ja paksuuden mukaan mikäli tarvetta.

- Älä huuhtele aamulla hiuksia vaan muotoile ne haluamallasi tavalla.




HairXAdvanced Care Ultimate Repair Nourishing Split Ends -latvaseerumi


Rasvaton hiusseerumi auttaa parantamaan hiusten hallittavuutta sekä korjaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia jättäen ne pehmeiksi ja sileiksi. Ehkäisee hiusten haaroittumista ja vahvistaa hiuskuituja. Sisältää ainutlaatuisen Phytonutrient Complexin, joka auttaa vahvistamaan hiuksia sisältä ulospäin.


Käyttö:


  • Annostele 2-3 pisaraa latvaseerumia kosteisiin tai kuiviin hiuksiin hiusten keskipituudesta latvaan.

  • Levitä tarvittaessa lisää kuiviin hiuksiin.

  • Älä huuhtele.



Edellä mainituthan ovat loistavia hiusten ulkoiseen hoitoon. Lisäksi hiusten hyvinvointiin voi vaikuttaa sisältä päin. Heti kun saan imetyksen päätökseen, niin otan jälleen käyttöön Naisten WellnessPackin sekä Hair & Nail NutriComplex -ravintolisän. (Ei suositella raskauden ja imetyksen aikana, koska ei ole tutkittu vaikutuksia.) Ennen raskauttani huomasin hyvin tuotteiden toimivuuden ja hiukseni kasvoivat nopeammin ja vahvempina.


Pääsiäinen hujahti ohi ja ihanaa, kun on kevät tullut nyt ihan toden teolla <3 

- Minna Kaitila



Linkit vievät omaan verkkokauppaani.

2 kommenttia:

  1. Ihanan pitkät hiukset sinulla. Minä napsaisin viime vuoden puolella hiuksista ainakin 20cm pituutta pois ja jotenkin olen katunut tuota napsausta, vaikka hiuksillehan se toki teki hyvää. Minä käytän paljon hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, muuten olen armoton takkutukka.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minun täytyisi päästä ainakin kymmenestä sentistä eroon, kun alkaa jo tosiaan olemaan vähän turhan pitkät ja latvat on selkeästi leikkuuta vailla. Kun vaan saisin aikaiseksi :D

      Poista

Uusi vartalonhoitolinja

The body edition on Oriflamen uusi vartalonhoitolinja, jonka teho on tietenkin todistettu kliinisesti.  Tuotesarja on suunniteltu vähentämää...