keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

Ihonhoitorutiinit vertailussa

Vertailussa kaksi ihonhoitosettiä: NovAge Brilliance Infinite Luminosity ja NovAge Ecollagen Wrinkle Power. Lyhyemmin Brilliance ja Ecollagen :DSetit sisältävät silmänympärysvoiteen, seerumin, päivä- ja yövoiteen sekä puhdistusgeelin, eli kaiken mitä päivittäinen ihonhoitorutiini vaatii.


Ensin tietoa tuotteista:


BRILLIANCE INFINITE LUMINOSITY, kaikenikäisille apua pigmenttiläiskiin ja epätasaiseen ihonväriin

Ihonhoitorutiini, joka tasoittaa ihonväriä, tummia läiskiä ja muita ihon värimuutoksia. Torjuu oksidatiivista stressiä, kosteuttaa ihoa ympäri vuorokauden ja tekee ihosta kirkkaamman ja heleämmän.Muutama esimerkki aktiiviaineista:

Skin Tone Regulator -tekniikka

Säätelee melaniinin ylituotantoa, kontrolloimalla ja tasapainottamalla liiallista melaniinin tuotantoa. Se vähentää myös ihon punakkuutta ehkäisemällä pintaverisuonien laajenmista. Lisäksi antaa iholle antioksidanttista suojaa. Se myös suojaa ihoa ilmansaasteilta ehkäisemällä vapaiden radikaalien aiheuttamia ihovaurioita.

Silmänympärysvoide:

Bright Eye -yhdiste: raikastaa ja kirkastaa silmänympärysihoa. Antioksidanttiset yhdisteet suojaavat ihoa ympäristöhaitoilta.

Seerumi:

Acti-Soothe -tekniikka: Candeia-puusta saatava, ihoa rauhoittava ja tulehdusta lievittävä aktiiviaine.

Päivävoide:

City Shield -tekniikka: muodostaa näkymättämän, hengittävän ja kevyen kerroksen iholle suojaamaan ihoa ilmansaasteilta ja UV-säteiltä, jotka aiheuttavat pigmenttiäiskiä. Suojakerroin 30.

Yövoide:

Vita-Bright -tekniikka: sisältään niasiiniamidia (B3-vitamiiini), joka vahvistaa ihon suojamuuria ja ehkäisee ihon punoitusta.ECOLLAGEN WRINKLE POWER, 30+ vuotiaille

Kohdennettu ihonhoitorutiini, joka auttaa aktivoimaan kollageenia, silottamaan ryppyjä, kosteuttamaan ja tasoittamaan ihoa välittömästi ja suojaamaan ihoa hidastaen ihon ikääntymistä.
Muutama esimerkki aktiiviaineista:

Silmänympärysvoide

Kofeiini: Eräs parhaiten tunnettu silmänympärysvoiteissa käytetty aktiiviaine. Kofeiini stimuloi ja auttaa häivyttämään tummia silmänalusia ja pienentämään silmäpusseja, jotka voivat johtua hitaasta mikroverenkierrosta ja näkyvät helpommin ohuella silmänympärysiholla.

Seerumi:

Prebioottiaktiivi: Prebioottiaktiivi on Pohjois-Ranskasta, erityisessä makean veden ja meriveden kohtaavassa ekosysteemissä elävästä meriperäisestä mikro-organismista saatava uute. Prebiootit ruokkivat ihon hyödyllisiä mikrobeja. Ne tehostavat ihon suojabarriäärin toimintaa ja uudistavat ihoa.

Päivävoide:

Suojakerroin 35 ja UVA-suoja

Saasteilta suojaava tekniikka: Suojaa ihoa ympäristön haittatekijöiltä kuten saasteilta. Se muodostaa ihon pinnalle näkymättömän ja hengittävän kerroksen.

Yövoide:

Niasiiniamidi: Niasiiniamidi (B3-vitamiini) on erittäin tehokas ainesosa, jolla on monia ihoa hyödyttäviä ominaisuuksia kuten ihon puolustuskyvyn vahvistaminen.

Karitevoi: Afrikkalaisesta karitepuusta saatava voi hoitaa ja lievittää ihon kuivuutta.


OMAT KOKEMUKSENI:


Vihreää Ecollagen -sarjaa olen käyttänyt jo pidempään ja siitä tykännyt, mutta Brilliance -sarjan otin testiin, kun sain ilmaistuotteita koulutuksesta. Eli minulla ei ole ongelmana pigmenttiläiskiä, eikä varsinaisesti epätasaista ihonväriä. Paikoin ihoni kuitenkin punoittaa, enkä tiedä kuvittelenko, mutta tuotteet ovat saattaneet hieman auttaa tähän. :D Ainakin kasvoni tuntuvat jotenkin heleämmiltä. Mutta minulla ei ole antaa tähän omakohtaista kokemusta, kuinka setti toimisi esim. maksaläiskiin.


Jos mietin, kuinka hyvin tuotteet kosteuttavat ihoa, niin Brilliance -sarjan kaikki tuotteet tuntuivat kevyemmiltä koostumuksiltaan, eikä ehkä ihan niin kosteuttavilta minun talvi-ihollani. Ecollagen on minusta vähän tukusampi ihan jokaisen tuotteen kohdalla. Tästä syystä laitoinkin Brilliancen tauolle ja käytän nyt kevään Ecollagenia. Brilliancen käytän kesällä loppuun, kun iho ei tarvitse niin paljon kosteutusta. Paitsi Brilliancen silmänympärysvoiteen käytän nyt loppuun, koska se ei säily avattuna kuin puoli vuotta, muut tuotteet säilyvät hyvänä vuoden aukaisemisen jälkeen.


Molemmissa seteissä on kevyt, mieto, kiva tuoksu. Päivävoiteiden suojakerroin on minusta myös huippujuttu, kun suojaa heti aamusta auringolta. UV-suojat kun ovat ne parhaat puolustuskeinot ihon ikääntymistä vastaan. (Toki aurinkosuojaa täytyy kesällä lisätä päivän aikana.)


Ecollagen on siis edelleen suosikkini, kosteuttaa hyvin ja taistelee ryppyjä vastaan. Mutta kiva ottaa kesällä kuitenkin Brilliance uudelleen käyttöön, koska ihoni ei tarvitse kesällä läheskään niin paljoa kosteutusta. Kiva tehdä myös vielä lisää havaintoja esimerkiksi siitä auttaako se tosiaan ihoni punakkuuteen.


Linkeistä pääsee tuotesivuille, jossa kerrotaan lisää esim. tuotteiden vaikuttavista ainesosista. Kaikkia settien tuotteita voi ostaa yksittäin, mutta settinä saat ne huomattavasti edullisemmin ja saat kaiken hyödyn irti.

Ecollagen

https://fi.oriflame.com/products/product?code=42489&store=minnakaitila

Brilliance

https://fi.oriflame.com/products/product?code=44680&store=minnakaitila


Jos sinä haluat testata settejä, lähetän mielelläni näytteitä tuotteista. NovAge -sarjaan kuuluu kaikkiaan 7 erilaista ihonhoitosettiä.

Ollaan yhteyksissä :)


Postauksen linkit vievät minun omaan verkkokauppaani

6 kommenttia:

 1. Kiva lukea vertailua näistä! Itselläni on maksaläiskiä ja Brilliancesta on ollut apua niihin. On totta, että se ei ole yhtä kosteuttava, kuin Ecollagen, mutta juuri kuten sanoit, niitä voi vuorotella.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että Brilliance toimii myös niihin maksaläiskiin. :)

  VastaaPoista
 3. Kiinnostavia tuotteita! Oli kiva lukea sinun kokemuksistasi. Kauniita huhtikuun päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 4. Mukava lukea välillä Oriflamenkin tuotteista.

  Mitä tulee tuohon "aktiiviaineluetteloon", niin ihmettelen aina, jos kosmetiikkafirmat listaavat joitain ihan itsebrändättyjä "aineita", tai kuten tässä "tekniikoita". Eiväthän nuo sano yhtään mitään.

  Eri asia ovat ylläkin listatut kofeiini, niasiini, karitevoi ja kollageeni (viimeksimainittu siis kosteuttaa, mutta ei liity mitenkään ihon omaan kollageenituotantoon), jotka ovat ihan selkeästi tehoaineita.

  Oikein kivaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, onhan nuo tekniikat hieman hankalia, ei sinänsä kerro kunnolla mitään.
   Kiva, jos tykkäät lueskella blogiani! :D

   Poista

Hittejä ja huteja

Joulukuu ja minun viime postauksesta on hurjasti aikaa. Oma aika hieman kortilla, mutta sainhan tämänkin valmiiksi. Minulla on tässä syksyn ...