perjantai 11. helmikuuta 2022

Paras kasvojen puhdistusaine

Olen käyttänyt NovAge-kasvojen puhdistusöljyä nyt ehkä noin puolitoista vuotta. Vieläkin jaksan ihmetellä miten en ollut löytänyt tätä tuotetta aiemmin. Ei kasvojen ihon kiristelyä, eikä meikkien pesun jälkeisiä pandasilmiä, kun ripsiväri ei ollutkaan lähtenyt kunnolla. Ihana tuote!
NovAge-kasvojen puhdistusöljy puhdistaa hellävaraisesti ilman hankaamista. Tällä lähtee KAIKKI meikki iholta, myös vedenkestävä. Öljy ei myöskään jätä iholle öljymäistä tunnetta, eikä kalvoa vaan huuhtoutuu hyvin pois.


Sopii kaikille ihotyypeille. Hellävarainen herkälle ja kuivalle iholle, kun taas rasvaiselta iholta poistaa talia tehokkaasti kuivattamatta turhaan ihoa.


Öljy hierotaan kuivalle iholle ja sillä pyöritellään koko kasvot huolellisesti. Sen jälkeen kostutetaan kädet vedellä ja pyöritellään uudelleen kasvoja sormin. Öljy muuttuu veden avulla maitomaiseksi, vesiliukoiseksi emulsioksi, jolloin sen voi huuhdella pois.


Puhdistusöljyä voi käyttää yksinään tai osana kaksoispuhdistusta. Itse käytän useimmiten kaksoispuhdistusta, etenkin silloin kun minulla on meikkiä tai tuntuu että iho on rasvaisempi ja siinä on enemmän epäpuhtauksia. Eli puhdistusöljyn jälkeen pesasen vielä puhdistusgeelillä. Talvisin, jos iho tuntuu erityisen kuivalta niin käytän pelkkää öljyputsaria.Miksi kaksoispuhdistus?

Öljypohjainen kasvojen puhdistaja poistaa iholta tehokkaammin rasvaliukoiset epäpuhtaudet kuten suojakertoimen, vedenkestävän meikin, saastehiukkaset ja ylimääräisen talin. Iholle jäänyt meikki saattaa tukkia huokosia ja aiheuttaa näppyjä. Kun haluat viimeistellä puhdistuksen, voit puhdistaa kasvot vielä kertaalleen öljypuhdistuksen jälkeen vesipohjaisella puhdistusaineella. Toinen puhdistuskerta puhdistaa loputkin lian rippeet ja ehkäisee huokosten tukkeutumisen. Tuplaputsauksen jälkeen seerumista ja voiteesta saa enemmän irti ja aktiiviaineet pääsevät helpommin ihoon.


Kaksoispuhdistuksen toiseksi tuotteeksi suosittelen NovAge Supreme -puhdistusgeeliä, joka on kosteuttava puhdistusaine ja kasvovesi yhdessä tuotteessa. Se on suunniteltu puhdistamaan iho hellävaraisesti rasittamatta ihon suojamuuria ja luomaan täydelliset iho-olosuhteet seerumin ja kosteusvoiteiden imeytymistä varten.


NovAge-kasvojen puhdistusöljy ja NovAge Supreme -puhdistusgeeli on täydellinen pari, suosittelen kokeilemaan.


Julkaisun linkit vievät omaan verkkokauppaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jakson 15 uutuustuotteet

*Julkaisun linkit vievät minun omaan Oriflame-verkkokauppaani Ajattelin alkaa tekemään tällaisia uutuuspostauksia. Lähestulkoon joka jakso ...